Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Antalya İl Teşkilatındaki programında konuştu.
 

Erdoğan, Antalya'yı hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için 19 yıldır tüm samimiyet ve imkanlarıyla çalıştıklarını, yönetimi kendilerinde olan belediyelerde de aynı gayreti ortaya koyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Bugün Antalya'da hükümet yatırımları konusunda en küçük bir sıkıntı, duraksama, gerileme, eksiklik söz konusu değildir ama yerel yönetimlerde durum hiç iç açıcı değildir. İşte il başkanımızın ifade ettiği su parası. Allah'ın nimetini hangi fiyatlarla satıyorlar, işte dinledik. Yalnız burada mı bu? İstanbul'da da böyle, Ankara'da da böyle."

Yerel yönetim hizmetlerinde, Antalya hizmet fakiri bir şehir durumuna düştü. Belediye yönetimi değişen pek çok yerde olduğu gibi burada da bırakınız yeni yatırımları eskiden tamamlananların işletmesi dahi yürütülmemektedir. Büyük şehirde ve ilçelerde muhalefette olduğumuz her yerde olduğu gibi Antalya'da da milletimize karşı sorumluluğumuzun, siyasetin gereğini yerine getirerek, karşımızdaki bu fotoğrafı halkımızla paylaşmalıyız. Esasen Antalyalıların gönlündeki yerimizi gayet iyi biliyoruz. Antalya AK Parti'nin yüzde 20'den yüzde 50'ler sınırına geldiği bir yerdir. Bu başarıda payı olan teşkilatımızın tüm mensuplarına, elbette en başta da Antalyalı kardeşlerimizin her birine şükranlarımı sunuyorum."

Yorumlar 32 Yorum Var
  • davut 22.06.2021 00:28
    akp nin ist belediyesinde geçmişte yaptığı düzenlemeler ve yatırımlar .imamoğluna çok çok rahat nefes aldırır .ona oy verenler bunu kavrayamaz bile .o da rahat rahat hdp lilerle iş tutar . istanbuldayeni iyileştirmeler yapmak chp nin umrundamı . chp geçmiştede görev yaptığı beld. lerde hangi iki taşı üstüste koymuş . chp nin siyasetteki amacı pkk lkı militanları chp li diye devlete yerleştirmek ve devleti hortumlamak .
  • hasan 20.06.2021 11:46
    İstanbulda deprem toplanma alanları hep bina oldu az olanlarda çok küçük
  • ali 20.06.2021 10:24
    belediye başkanları tıpkı valiler gibi atama ile gelmeli
  • muro 20.06.2021 00:40
    adanada su faturası eletrik faturasını geçti birde yüzde 30 indirim yapacağız diyorlardı
  • Ademoğlu 20.06.2021 00:21
    yorumculardan yavuz gibilere yazık valla ha açıp iki sayfa kitap okumaz
Daha fazla yorum görüntüle