Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla yürütülen Kovid-19 aşılama kampanyası kapsamında hazırlanan, sanatçı Cem Yılmaz'ın vatandaşları aşı olmaya çağırdığı kamu spotunu paylaştı.

Cem Yılmaz, "Birazdan söyleyeceklerim size komik gelmeyebilir ama yüzümüzü güldürecek. Koronavirüsün şakası yok ama çaresi var. Sağlıklı günlerimize hemen geri dönebilmek için lütfen aşılarımızı olalım." ifadesini kullandı.

Bakanlıkça "Kolları Sıvıyoruz" sloganıyla Kovid-19 ile mücadele kapsamında başlatılan aşı kampanyası kapsamında birçok ünlü sanatçı ve tabip kamu spotlarında rol alarak kampanyaya destek verdi.

İlk olarak Şener Şen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer, Cem Yılmaz ve Dr. Mehmet Öz'ün kamera karşısına geçtiği filmler, kampanya kapsamında yayınlanmaya başladı.

Sanatçılar ve ünlü hekimler rol aldıkları kamu spotlarında, salgından kurtulmak için aşılamanın önemine dikkati çekerek sırası gelenleri aşı olmaya davet etti.

Çekimleri devam eden birçok ünlünün yer alacağı kamu spotları, televizyon kanallarında yayınlanmaya devam edecek.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Murat Can£k£r 24.06.2021 00:25
    ONCA ÜNLÜ VARKEN BUNU NEDEN REKLAMDA OYNATIYORSUNUZ. ALLAH BİLİR PARADA VERDİNİZ. YAZIKLAR OLSUn.
  • Ali 23.06.2021 23:29
    Bu ''adam'' gezide ülkeyi yakıp yıkanların yanında yer almıstı..
  • Ali 23.06.2021 23:28
    Bu terorist gezici aşı olun diyorsa ben olmuyorum...
  • Türk 23.06.2021 22:39
    Aşı çok önemli. Ben Biontec aşısı oldum söyle düşündüm dünyanın en canı az canına düşkün insanları yahudilerdir onlar bu aşıyı vuruldu ise sıkıntı yok
  • Vatandaş 23.06.2021 21:54
    Bu kendine sanatçı diyen olmamış. kılıçtaroğlu hiç olmaz çünkü millet yine yalan söylüyor der aşı olmaz. Vatan millet hak sevdalısı tüm sanatçılarımız en doğrusu olurdu diye düşünüyorum.
Daha fazla yorum görüntüle