Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan, gazeteci Adem Metan'ın YouTube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arslan, bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'na kazanması yönünde asla şans vermediğini dile getirip dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Ayşenur Arslan sosyal medyada dijital yayıncılık yapan Adem Metan'ın programına konuk oldu. 

Ayşenur Arslan, programda yaptığı açıklamada Adem Metan'ın "Bugün seçim olsa Kılıçdaroğlu'nu şanslı görüyor musunuz?" sorusuna "Hayır. Ben mesela Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olsam ki bana danıştığı yok yani şimdi hakkını da yemeyim. Ona derim ki: Sakın ha, sakın ha! Herkes gibi bende belki Mansur Yavaş'ı öneririm." ifadelerini kullandı.

MUHALEFETE BAŞKAN VE BAŞKAN YARDIMCISI ÖNERİSİ

Soruyla ilgili çarpıcı açıklamalarına devam eden Arslan, Başkan Erdoğan karşısında olası bir erken seçime karşı muhalefetin başkan ve başkan yardımcısı şeklinde iki isimle hazırlık yapması gerektiğini dile getirerek "Ama şu da olabilir: Amerika'da başkan ver yardımcısı birlikte seçilir bunun Türkiye'de olmaması için bir sebep yoktur. Bu yasal bir zorunluluk olmamakla birlikte önünde bir engelde yoktur. Kılıçdaroğlu ve Akşener biri başkan biri başkan yardımcısı gibi ikili olarak kampanya yapıp birlikte seçime giderlerse buradan bir şey çıkar. Ama dediğim gibi başka kombinasyonlarda heralde çıkacaktır daha çok zaman var." dedi.

KILIÇDAROĞLU ERKEN SEÇİM ÇAĞRISI YAPTI

Ayşenur Arslan'ın açıklamaları yayınlandığı sırada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin "Yüzde 45 oyumuz var" açıklamasını paylaşarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a erken seçim çağrısı yaptı.

Yorumlar 53 Yorum Var
  • Said 26.06.2021 16:19
    Ekoya noldu? çabuk patladı balon. Ama Eko size yapacağını yapacak. Birisi söylemişti dersiniz.
  • Vatandaş.... 25.06.2021 18:06
    Yalandan başka bir lafın yok yalan olmayanı konuşamazsın çünkü diline doğru söz inmez aklından. Aklın yalan fikrin yalan sonuçta lafın yalan. Kılıçdaroğlu kazanamazmış oda yalan adam kazanır yahu niye yalan söylüyorsun adamın kısmetinden sanane hayal kurmak adamın hakkı....
  • Gaddar 25.06.2021 17:19
    Ayşo saçmaladı.
  • bekir 25.06.2021 14:48
    senin danışılacak neyin kalmış...Sana danışan yolunu şaşırır be ya!:..
  • uçmayalım 25.06.2021 12:10
    ayşenurcum sen kemalden daha zeki sayılırsın seni başkan yapsın. zeki derken hemen üstün zekalı olduğunu filan düşünme ortalama bir chp li zekasına sahipsin demek istedim.
Daha fazla yorum görüntüle