Metroda vatandaşlarla maske takmayan bir genç arasında tartışma yaşandı. Genç maskesini nefes almak için çıkardığını söyleyerek kendisini savundu.  

Olay, dün akşam saatlerinde Yenikapı-Kirazlı metrosunda yaşandı. Maske takmayan gence bir grup vatandaş uyarıda bulundu. Genç, maskesini sürekli taktığını, sadece bir anlık nefes almak için çıkardığını söyledi. Grup ve genç arasındaki tartışma devam etti ve ortam bir anda gerildi.
Gruptakiler uyarılarına devam edince genç "Kes ulan" diye karşılık vererek üzerlerine yürüdü. Başka vatandaşların araya girmesiyle olay daha fazla büyümeden son buldu. Gencin, zaman zaman maskesini çıkarmaya devam ettiği görüldü.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • vatandaş 04.07.2021 16:04
    böyle toplum düşmanlarını sorgusuz katıksız 1 ay karantinaya alacaksın.
  • adam haklı 04.07.2021 15:58
    maske felan hikaye. ülkemin şu hale gelmesi üzücü. adamlar 10 seneden önce planladıklarını uyguluyorlar. bm raporlarına yazmışlar dünyaya reset ATACAĞIZ diyorlar ama halk hala ama covid virüs felan diyor.
  • Şaşkın 04.07.2021 15:01
    Herkes birbirinin üzerinde hüküm koyma sevdasında. Beceriksiz sağlıkçılar insanların iradeleri ellerinden aldı. Nereden çıktığı belli olmayan, insanların hukuklarını üç paralık eden yasaklar, sosyal ilişkileri alt-üst etti. Fertler arasında fitne ateşleri yakıldı. Bereket versin halkımız sağ duyulu, yoksa bu zulümler karşında insanın, zıvanadan çıkmaması bile elden değil.
  • hfhf 04.07.2021 12:49
    Bu gibi insan diyemeyeceğim varlıklar yüzünden hastalıktan biraz zor kurtuluruz.
  • La şey 04.07.2021 12:49
    Yine kırolar meydanda her yerde aynı doğu batı farkı yok hemen kavga dövüş
Daha fazla yorum görüntüle