Sabiha Gökçen Havalimanı'na giderken direksiyon başında bir video kaydederek yapılan tünelle dalga geçmeye çalışan CHP'li Şişli Belediyesi Meclis Üyesi ve eski oyuncu Levent Üzümcü'nün yalanı tepki topladı. Üzümcü, "Size bunu göstermek istiyorum. Bu tünel, Türk mühendisliğinin en çarpıcı örneklerinden biri. Dünyada ilk ve tek. Açık havaya yapılmış olan, herhangi bir dağ oyulmadan yapılmış ilk tünel bu." ifadelerini kullanarak görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Üzümcü'nün videosu sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki toplarken tünellerle ilgili gerçek de yeniden dile getirildi.

PİSTİN ALTINDAN GEÇİYOR

Yolcu sayısının her geçen gün arttığı Sabiha Gökçen Havalimanı'nın büyütülmesi için ikinci bir pist yapılacak. Bu alana da öncelikle tünellerle bağlantı yolu açıldı. Tüneller pistin inşaatı sırasında pist altında kalacak yollar için yapıldı.

HOLLANDA'DA BENZERİ VAR

Avrupa'nın farklı bölgelerindeki havalimanlarının altlarından tüneller geçiyor. Bunlardan biri de Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı.

AK PARTİLİ ARVAS: CAHİLİN TEKİ

Üzümcü'nün videosunu alıntılayan AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ömer Arvas, "Bu adam sürekli kendisiyle aynı düşüncede olmayanları aşağılayan, "çomar" diyen, topluma tepeden bakmayı marifet sanan ve malum kesimde kendisini entelektüel, sanatçı olarak konumlandıran cahilin tekidir. Eğer cahil değilse de büyük bir yalancıdır." ifadeleriyle tepki gösterdi.

Yorumlar 172 Yorum Var
  • Tc vatandaşı 24.09.2021 14:12
    Biz sizin havaalanlarını ne için yaptığınızı iyi biliyoruz, Atatürk hava limanında pistlerde yapılan sahra hastaneleri ne oldu onu da anlatın hele. Hırsız soyguncu takımı.
  • Tuhaf 06.07.2021 20:42
    Adamda beyin mi var projeyi anlasın 2 sınıf oyuncu adam bulamadıklarında amale pazarından bulununmuş figüran. Muhalefette azınlığa köre kalite biçiliyor buda azıttıkça prim yapacak.
  • kayıboyu türk 06.07.2021 17:09
    levent üzümcümüsün samancımısın sizin hayaliniz yetmez öyle tünel yapmaya yol yapmaya kanal yapmaya çekbir 70lik zıbar yat yemezler artık öp tayyip başkanın elini
  • Adınız 06.07.2021 15:23
    Tam bir aklı evvel
  • İbrahim 06.07.2021 13:28
    Adamlar ayık gezmiyor ki,
Daha fazla yorum görüntüle