AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu.

Parti genel merkezindeki basına kapalı toplantı, saat 13.50'de başladı. 15:30'da sona eren toplantının ardından Ömer Çelik son dakika açıklamalarında bulundu.

Ömer Çelik'in açıklamalarından satır başları:

Gerek ülkemizde operasyon yapmaya çalışanlara cevap nettir. Irak'ta, Suriye'de terör devletçikleri kurmaya çalışanların ulaşabileceği hiçbir hedef yoktur. Bunlara kimlerin destek verdiğini görecek kadar Türkiye'nin devlet tecrübesi vardır. Baktığımızda sadece siluetlerini görmüyor, fotoğraflarını çekiyoruz. Bunlarla mücadelenin kararlı şekilde yürütülmesi için her türlü imkana sahibiz.

TÜRKİYE SİCİLİ EN TEMİZ ÜLKEDİR

Türkiye, cocuk asker kullanmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu konuda sicili en temiz devlettir. Çocuk terörist meselesinde Türkiye Cumhuriyeti devleti en temiz devlettir. İftira bile atılamayacak bir devlettir. Türkiye, insan ticaretinin önlenmesi konusunda en güçlü mücadeleyi veren ülkelerden birisidir. Çocukları savaşçı olarak kullananların başında PKK ve DEAŞ terör örgütü gelmektedir.

Yorumlar 0 Yorum Var