Adem Metan'ın sorularını yanıtlayan Gazeteci Özlem Gürses, katıldığı bir programda "Adayın kim olduğunu bilmeden CHP Genel Merkezi'ne telefon açıp, gönüllüye ihtiyacınız olursa ben evdeyim dedim." açıklamasında bulundu.

Kendilerinden olmayan herkesi ‘yandaş’ etiketiyle hedef gösteren muhalefet ve medyadaki uzantıları yaptıkları açıklamalarda asıl ‘taraflı ve yandaş’ olanların kendilerini olduklarını itiraf ediyor.

Halk TV’de program da sunan CHP’li sözde gazeteci Özlem Gürses, katıldığı bir programda nasıl CHP’ye çalıştığını anlattı.

"CHP Genel Merkezi'ne telefon açtım"

Gürses “Adayın kim olduğunu bilmeden CHP Genel Merkezi'ne telefon açıp, gönüllüye ihtiyacınız olursa ben evdeyim dedim." açıklamasını yaptı.

Daha önce "Bir gazeteci bir siyasetçinin kampanyasında gönüllü çalışmaz" diyerek ‘tarafsızlık’ edebiyatı yapan Gürses’in CHP’için gönüllü olmaya niyet ettiğini utanmadan sıkılmadan anlatması “yüzsüzlüğün bu kadarı” yorumlarına neden oldu.

 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Mert 22.07.2021 16:27
    Chp li yüzsüzler de yalan dolan istemediğin kadar cok
  • Bektaş Günay 11.07.2021 01:44
    CHP'nin sahte kurşun askeri. Hadi ordan! Yürü be kızım, Seni kim takar! Kendi kendine ham hayal kuruyorsun!
  • vatansever 10.07.2021 23:39
    çok iyi kıvırmakta mezdeke gurubuna katılmalı bence
  • zafer 10.07.2021 23:23
    Bu ne kin arkadaş ya ,bitmedi bunların öfkesi. Allah cezanızı versin imansızlar.
  • Muammer 10.07.2021 22:49
    Bilmiyordum diyen varsa bizim mahalleye gelmesin.Çünkü 5 yaşında ki çocuk da,80 yaşında ki dedem de biliyordu bunu ki.CHP den karşılığını almak için açıklama yapmıştır.
Daha fazla yorum görüntüle