Dünyaca ünlü kafes dövüşü organizasyonu UFC'nin 264. etkinliğinde Conor McGregor ile Dustin Pourier kafese çıktı. Karşılaşmanın henüz başlarında sol ayağını yere basarken kıran Conor McGregor mücadeleye devam edemedi. Dustin Pourier, karşılaşmanın kazananı oldu.

DEVAM ETMEYE ÇALIŞTI AMA OLMADI

Acı içerisinde yere düştükten sonra ayağa kalkıp devam etmeye çalışan Conor McGregor, bunu başaramadı ve mücadele hakem kararıyla sona erdi.

SEDYEYLE GÖTÜRÜLDÜ

Maçın bitimiyle kafese giren sağlık görevlileri, Conor McGregor'un ayak bileğini sabitledi ve İrlandalı sporcuyu sedyeyle soyunma odasına götürdü.

DUSTIN POURIER: "CONOR ÇOK KİRLİ DÖVÜŞÜYOR"

Mücadeleyi kazanan Dustin Pourier, dövüş sonrası sıcağı sıcağına şu ifadeleri kullandı: Sert bir vuruş atmaya çalıştı bileğime, onu bloke ederken orda yaralandığını hissettim. Sonrası bu. Maçtan önce beni öldüreceğini söylüyordu. Ailesine sevgi, saygılarımı sunuyorum… Conor çok kirli dövüşüyor, eldivenimi tuttu, hakem görmesine rağmen bir şey demedi.”

DONALD TRUMP DA MAÇI İZLEDİ

ABD eski başkanı Donald Trump da dev mücadeleyi izleyenler arasındaydı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • turkim muslumanim 11.07.2021 19:04
    allah cezani veriyor bak simarik deyil kafaya darbe alala kafa gitmis
  • baba2125 11.07.2021 18:59
    Habip bunu dövdüğünden beri gün yüzü görmüyor hala çirkeflik peşinde
  • Serdar 11.07.2021 17:18
    Rakibimi sedyeyle disari cikaracaklar diyordu , kendisi sedye üzerinde cikti. Artik Conorun devri bitti söndü gitti. Bundan sonra Ringlere dönemez , yeteri kadar Madara oldu zaten. Bu arada Whisky icecegine biraz Kalsiyum yeseydin dostum , kürdan gibi bacaklarin biraz kalinlasirdi. hadi anca gidersin.
  • Mustafa 11.07.2021 16:47
    Bu Kafes döğüşlerini yaklaşık 3 yıldır izlemeye çalışıyorum.Bu McGregor denen İrlandalı çok iyi bir dövüşçü olmasına rağmen,çok şımarık,rakiplerine hiç saygısı olmayan çenesi düşük bir dövüşçü.Maçtan önce açıklama yapıyo rakibi için aonu 60 saniyede bitiricem,cenazesi ringden ambulansla gidecek gibi spora hiç yakışmayan açıklamalar sonrası kendi başına bela geldi.Ambulansla ve iki kişinin kucağında ringden çıkarılıp ambulansa koyuldu.
  • feyat 11.07.2021 16:19
    Bu adam da bençe vicdan diye bişi yok. Bunu çoktan haketmişti artis ve barbar biri
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek