Verdiği bir röportajda Deniz Baykal ve Bülent Ecevit'e yönelik sözleri yüzünden son günlerde eleştirilen Zülfü Livaneli, yine büyük bir skandala imza attı. Livaneli, eli kanlı FETÖ'yü "Gülen Hareketi" diye tanımlayarak "Kimse bana FETÖ dedirtemez" dedi.

Eski CHP'li milletvekili Zülfü Livaneli, Halk TV'de katıldığı yayında FETÖ'yü kutsayarak büyük bir skandala imza attı. 15 Temmuz'un yıl dönümüne sayılı günler kala 251 şehidi yok sayan binlerce gazinin acısını unutan Livaneli, şehitlerin kemiklerini sızlatacak sözler söyledi.

"BANA KİMSE 'FETÖ' DEDİRTEMEZ"

Barış Terkoğlu ve Emin Çapa'nın da bulunduğu programda Livaneli, FETÖ'den bahsedilirken araya girerek "Benim Baykal'la Ecevit'le diğerleriyle bir sorunum yok ama bu Fetullah meselesini ben diğerleri gibi FETÖ tabirini kimse ağzıma takamaz. Bu Gülen Hareketi'nin kiminle ilişkili olduğunu kimin kime kontenjan verdiğini kimin kime şefaat ettiğini kimin kime ne bağışladığını gazeteciler lütfen araştırın." dedi.

DENİZ BAYKAL'LA İLGİLİ SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Livaneli'nin bir röportajında Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında  "Tipik bir Sünni, sağcı, Ankara politikacısıdır. Kürtleri, Alevileri, ezilenleri sevmez. Bunu çok sefer kendisi de söyledi, basında çıktı" ifadeleri büyük tepki çekmiş ve pek çok kesim tarafından da kesin bir dille yalanlanmıştı.

Yorumlar 179 Yorum Var
  • Zülfüye 14.07.2021 22:57
    75 yaş sendromu! Nasıl dikkat çeksin, dilin kemiği yok, ahiretten de umudu yok.... Kadın olsa bi küvet pozu verirdi:)
  • Davut Altun 12.07.2021 01:47
    Desen ne olur, demesen kaç yazar. Kendini ne sanıyor acaba?
  • ONEY 12.07.2021 01:03
    Şarki türkü söyleyemeyince davul saz çalıyor...hainliğini ayyuka çıktı..sozde aydinciklar...
  • dostt birr 12.07.2021 00:28
    vatana millete devlete ihanet düşünce özgürlüğü. ise bu adam gibi çok vatana millete atan tutan çıkar. git sen abd de rusyada Çinde konuş bunları bir de gecede yok ederler . Türkiyede hapis bile bunlara cennet.
  • Eğrisi Doğrusu 12.07.2021 00:11
    Kökünüz kurusun Ebu lehebin zihin artıkları
Daha fazla yorum görüntüle