Turgay Güler'in sunduğu ve Türkiye Gazetesi yazarı Yusuf Alabarda'nın konuk olduğu Ülke TV ekranlarında yayınlanan 'Sıradışı Strateji' programında CHP, HDP ittifakı konuşuldu.

Yazar Yusuf Alabarda programda yaptığı açıklamada, "HDP'nin fidanını dikip bidonla su dökeceksin aynı bidonla gidip şehitlere su dökeceksin. Yemezler!" ifadelerini kullandı.

Tunç Soyer ve Pervin Buldan'ın beraber yaptığı mitingi örnek gösteren Alabarda, "Alınan talimattan sonra yapılan başbaşa gelinerek yapılan iş bu. Şimdi terör örgütlerinin ağa babası tekse, bir tek Kandil'in mi talimatı var. FETÖ'nün yok mu, DHKP/C'nin yok mu" diye konuştu.

Ağaç dikme bayramında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın beraber fidan diktiğini dile getiren Alabarda, "Ekrem İmamoğlu'na bu fotoğraftan sonra Edirnekapı şehitliğinde bir vatandaş tepki gösterdi. Yani vatandaş diyor ki, 'Hem kiliseye mum yakıp, hem camide safa geçemezsin', 'Hem Pervin Buldan'la verilen talimatla iltisaklı bir şekilde bunun çamını dikeceksin, hem de aynı bidonla şehitlerin üzerine su dökeceksin' yedirmezler bunu adama" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Yerli ve Milli 14.07.2021 09:43
    chp terör partisi oldu !..