FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişimi için "tiyatro" diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu örgütün belgeselinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği röportajına yer verildi.

Firari FETÖ'cülerin yer aldığı videoda Kılıçdaroğlu'nun geçmişte verdiği bir röportaja da yer verilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan için “diktatör” ifadesini kullanan Kılıçdaroğlu, 20 Temmuz'a ise sivil darbe dedi.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da kalkıştığı darbe girişiminde 251 kişi şehit olurken, binlerce kişi ise gazi oldu. Bold MedyaYoutube üzerinden firari FETÖ'cüler üzerine bir 15 Temmuz belgeseli hazırladı. Orkoz adı verilen 15 Temmuz belgeselinde konuşan isimler dikkat çekti.

FİRARİ FETÖ'CÜLERLE AYNI BELGESELDE

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'ın kirli kasetini servis eden firari FETÖ'cü Cevheri Güven ve CHP'nin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına yer veridli. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve firari FETÖ'cü Cevheri Güven söz konusu belgeselde skandal açıklamalarda bulundu..

DARBE GİRİŞİMİ İÇİN "HİKAYE" DEDİ

Firari FETÖ'cü Cevheri Güven, "Mahkemeler medya yargı polis hepsi bu hikayeye sadık kaldılar" dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HAKARETLER

CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017'deki hakaretleri FETÖ'cülerle birlikte aynı belgeselde yer aldı.

FETÖ'cülerin algı çalışmasında Başkan Erdoğan'ı hedef alan açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan'ın bir kariyeri yok. Diktatörlerin, darbecilerin kariyeri mi olur? 20 Temmuz'da darbe yaptılar. Şuan Türkiye bir darbe süreci içinde." ifadelerine yer vermişti

"FETÖ KILIÇDAROĞLU'NA SORMADAN MI YAYINLADI?"

Yazar Nihat Nasır ise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda söz konusu skandal video hakkında şu ayrıntılara dikkat çekti;

Kemal Kılıçdaroğlu’na yakın kaynaklar, Kılıçdaroğlu’nun FETÖ medyasına söyleşi vermediğini iddia ediyor.

1- Görüntüler ortada.
2- Söyleşi youtube kanalında duruyor.
3- FETÖ K.K.’ya sormadan mı yayınladı?
4- K.K. neden söyleşiyi kaldırtmadı?

Yorumlar 20 Yorum Var
  • Admo 11.08.2022 20:21
    Tani buna hangi hakareti yapsan yeminle hakarete yazık olur adamda zerre cap yok namus ve şeref sözü veren biri ertesi gün benim böyle şeylere takıntım yok dercesine tam tersini yaptı Şu konuda haklı lailahe illallah Muhammeden resulullah diyen Müslüman Kürt Türk din gardalarim olarak bu gavurun artıkları ecnebi uşaklarına asla ve katha desdekleyemez yoksa her şeyi yapmaya hakkı var Müslüman Müslümanı sever gavur gavuru kim ne olduğuna karar versin
  • Kadir 16.07.2021 13:42
    Darbeyi ABD ye yaptı sizin sahibinize yaptı millet olarak ben memnunum ondan kıvranıyonuz bu kadar 100 sene önce başımaıza bıraktılar sizleri Truva atı gibi bi hasır sonra kurtulduk bu millet size inanırmı çapsız .
  • sakarya 16.07.2021 08:49
    dokunulmazlığı kaldırılmalı ve terör örgütüne yataklıktan işlem başlatılmalı bu hadsize
  • Şenol 16.07.2021 03:41
    Beyin özürlü
  • Misafir 16.07.2021 00:20
    Çapsız...
Daha fazla yorum görüntüle