Irak’ın başkenti Bağdat’taki Sadr bölgesinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 4 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta Şii nüfusun yoğun olduğu Sadr bölgesindeki bir halk pazarında patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı aktarıldı. 

ÖLÜ SAYISI 22, YARALI SAYISI 47'YE YÜKSELDİ

Irak’ın başkenti Bağdat’taki Sadr bölgesinde meydana gelen patlamada can kaybı sürekli yükseliyor. Gelen son dakika bilgisine göre can kaybı 22’ye, yaralı sayısı ise 47’ye yükseldi.
Irak’ın başkenti Bağdat’ta Şii nüfusun yoğun olduğu Sadr bölgesindeki el-Vehilat halk pazarında patlama meydana gelmişti. Patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 22’ye, yaralıların sayısı ise 47’ye yükseldi.

Irak hükümetine bağlı Medya Güvenlik Ağı tarafından yapılan açıklamada, el-Vehilat halk pazarında terör saldırısı meydana geldiği ve patlamanın el yapımı bomba düzeneğinden kaynaklandığı ifade edildi. Açıklamada ayrıca Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi’nin patlama bölgesinin güvenliğinden sorumlu yetkilinin tutuklanmasına karar verdiği aktarıldı.

Patlama sırasında pazarın kalabalık olması nedeniyle can kaybının artmasından endişe ediliyor.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • yolcu 19.07.2021 21:04
    şu mübarek günde bu katliamı bu oyunu kuranların Allah belasını versin
  • Bej-i lüle 19.07.2021 20:54
    Siz hiç Noel'de öldürülen Hristiyanlar ya da Hamursuz Bayramında bombayla patlatılan Yahudiler duydunuz mu? Mubarek günün arefesinde yine Müslümanları katlettiler. Birden aklıma geldi! Bizde de,"Ben olsam Türkiye'ye ramazanda saldırırım", diyen bir gâvur vardı.
  • Dicle/ fırat 19.07.2021 20:54
    Irak 'taki her patlama barzani bölgesinin lehinedir, bu nedenle ırak ta kirli bir ihanet çetesi iş başında,masum insanları hiç bir hakiki müslüman öldürmez...! Kimin bu olayları kışkırttığı anlaşılıyor..! Uyan ey ümmeti muhammed ..!
  • Yusuf Barla 19.07.2021 20:50
    Kutsal kitabımız “Oku” diye başlıyor ! Okumadık mı böyle düşman ve hainlerin oyuncağı oluruz ! Ölenlere rahmet yaralanlara şifa , akılsızlara da akıl diliyorum !
  • cihad 19.07.2021 20:36
    Allah yapanların belasını versin.
Daha fazla yorum görüntüle