Samsun'da komşusunun kurbanlık boğasının saldırısına uğrayan yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Samsun'un Çarşamba ilçesinin Porsuk Mahallesi'nde Kurban Bayramı'nın 1. günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 61 yaşındaki Bilal Baylan kendi kurbanını kestikten sonra komşusuna yardıma gitti. Bu sırada kurbanlık boğa kesim için hazırlık yapılırken bağlı olduğu traktörün arkasında aniden ürkerek etrafa koşturmaya başladı. Boğanın ipini tutanlar zaptetmeye çalışsa da fayda etmedi. Sağa sola saldıran boğa bu sırada yardım için gelen Bilal Baylan'a boynuz darbeleri ile vurup yere düşürdü ve yere düşerken da arka ayakları yaşlı adama çarpıp yere savurdu. Yaralanan yaşlı adam 112 ekipleri ile ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. İlk müdahalesinin ardından Samsun'da ki Gazi Devlet Hastanesine sevk edilen 1 çocuk babası Bilal Baylan, bugün hayatını kaybetti.

Kurbanlık boğanın Bilal Baylan'a saldırı anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • TurcoBEY 25.07.2021 20:35
    boğa darbesi değil yere çarpma sonrası kafa darbesi ile ölmüş abi, Allah rahmet eylesin. Ecel gelir bahane ardındadır.
  • Bekir 25.07.2021 16:39
    Allah rahmet eylesin. Bizde küçükbaş koyun tercih edilir. Büyükbaş hayvanlar kadar tehlikeli değiller. Üstelik küçükbaş olunca sadece etinden değil, ciğerinden, mumbarından, işkembesinden, yağından, kellesinden Allah'ın helal kıldığı her birşeyinden yaralanıyoruz.
  • Önce tedbir 25.07.2021 16:20
    Kurbanların kesimi kesinlikle ehil kişilere yaptırılmali artık bu kendi kurbanını kesme kafasından vazgeçin kocaman hayvanın en ufak darbesi ölümcül olabiliyor Allah rahmet etsin sadece ölüm değil bir çok yaralanma da oluyor basit tedbirler alınmadığından bu değerli ibadeti bu görüntülerle incitmeyelim
  • Ertuğrul 25.07.2021 16:11
    Osman denen vahşi garip tevafukla o kardeşimizin gittiği yere gidersin hesabın orda görülür. Senin gibi vahşiler den biri eksilir.
  • rzi 25.07.2021 14:43
    o hayvanin kafasi yere halka olup 15 santime sabitlenmesi lazimdi ..kafa saglama alinmadi traktorun demirine baglandi arada 1 metre var ..bu yanliş orda hayvani kesenin suç yargilanmasi lazim ...o kişinin ölumune sebep oldu ...işi bilmiyo ama iş başinda
Daha fazla yorum görüntüle