Türkiye'nin özellikle Ege ve Akdeniz kıyılarında peş peşe çıkan orman yangınlarının ele alındığı ve sabotaj ihtimalinin değerlendirildiği CNNTürk'teki Ne Oluyor programında konuşan kamuoyu araştırmacısı Hakan Bayrakçı, muhalefetin orman yangınlarından nemalanmaya kalkışmasının vatandaş nezdinde karşılığı olmadığını belirtirken, ormanı yakanlara yönelik de ağır sözler söyledi

Ormanları yakanların Türkiye Cumhuriyeti devletine, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına kötülük yaptıklarını  zannettiklerini veya iktidarın zor durumda kalacağını umduklarını dile getiren Hakan Bayrakçı "Siz hiçbirine kötülük yapmadınız. Siz doğaya, insanlığın tümüne kötülük yaptınız be man kafalar. Orman yakmak, o devlete o millete, o iktidara karşı yapılmış birşey değildir. Bu sizin ya akıl noksanlığınızı, geri zekalılığınızı gösterir ya da doğa düşmanı olduğunuzu gösterir" dedi. 

Yangınların aynı anda farklı noktalarda başlamasının da sabotaj ihtimalini güçlendirdiğini söyleyen Bayrakçı " Bu yangınların taammüden yapıldığı belli. Ayı anda 5 yerde sanki randevulaşılmış gibi birden yangın çıkıyorsa bunun anlamı budur." dedi. 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Vatandaş 30.07.2021 13:06
    Yangından nemalanacak millet ittifakına milli gözüyle bakılır mı? Bunlar küreselci ve milletin karşısında olan aparatlar.
  • MUHAMMED 30.07.2021 11:59
    chp hdp pkk nın akılsızlığı hainliği ortaklığı geriliği bu kadar işte hakan bey sende bir an önce pkk nın kolu olan chp den ayrıl.
  • NSL 30.07.2021 11:40
    Yok inanınki, yeterince ağır olmamış. Ben vatanını, insanını seven bir vatandaş olarak çokkk daha fazlasını düşünüyor ve söylüyorum. Bu şeytanlığı yapanların, planlayanların iki cihanda da Allah'ın gazabı üzerlerine olsun inşallah!
  • urfali. 30.07.2021 11:39
    maşllah hakan bardakçi hiç boş vakti yok
  • Hekimoğlu 30.07.2021 11:26
    chp iyi parti kara Mollaoğlu bunlar yangının oratgi kim ne derse desin bunlar pkknin yan kuruluşları haline geldi bunları yapanları lanetlemiyorlar bunlar gercek olanların yangınların sorumlusu tipki 15 temmuzda olduğu gibi kahve içerek seyir ediyorlar yazıklar olsun doğanın sucu ne hainler siz bu kadar kucuksunuz ALLAHbu iste parmağı olan herkesi yok etsin insallah amin
Daha fazla yorum görüntüle