Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangında sabotaj iddiası ortalığı karıştırdı. Linç girişiminde bulunmak isteyen öfkeli kalabalığı bölgeye gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu araya girerek sakinleştirdi.

Manavgat ilçesinde bir grup gencin yangın çıkarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracın önünü kesmesi ve iki kişiyi amaya çalışmasıyla başlayan olaylar mahalleyi sokağa döktü.

BAKAN ÇAVUŞOĞLU KALABALIĞI İKNA ETTİ

Tepkilerin dinmemesi üzerine kalabalığın bulunduğu yere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu beraberinde Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile geldi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bakan Çavuşoğlu, tepki gösteren kişileri ikna etmeye çalıştı. Yangının devam ettiğini söyleyen Bakan Çavuşoğlu, jandarma ekiplerinin yangın noktasında görevli olduğunu hatırlatarak kalabalıktan dağılmalarını istedi.

Bakan Çavuşoğlu bölgeden ayrıldıktan sonra grup dağılmayınca bölgeye yapılan güvenlik takviyesinin ardından jandarma aracındaki iki kişi getirilen zırhlı araca alınarak aladan çıkarıldı. Zırhlı aracın bölgeden ayrılmasının ardından kalabalık dağıldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • kırşehirli 30.07.2021 11:42
    jandarma arabasını taşlayanında ormanı yakanın arasında bence hiç bir fark yok ikiside aynı