CHP Milletvekili Turan Aydoğan, yolda aracıyla giderken kimlik soran trafik polisini azarlayarak hakaretler yağdırdı. Trafik kontrolü yapan polis memurları, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan'ın aracını durdurdu. Bu duruma sinirlenen Aydoğan, milletvekili olduğunu belirterek görevli polis memurunu tersledi.

Görevli memur Aydoğan'a "Milletvekili olduğunuzu nereden bileyim, 650 tane milletvekilini tanıyamam ki" dedi. Bunun üzerine CHP'li vekil, trafik polisine bağırarak, "Bakanın kimliğini sorabiliyor musun? Beni tanımıyorsan TBMM'nin fotoğraf albümünü alıp oradan bakacaksın. Fazla uzatma, yap gereğini!" diyerek oradan uzaklaştı.

Yorumlar 298 Yorum Var
  • esc 01.08.2021 23:41
    polis tanımak zorunda ne demek tanımıyorum açıp herkezi ezberleyecek polisin işi bu ad soyad memleket hangi partiden nerede yaşar ne yer ne içer hepsini bilmek zorunda neticede polissin bileceksin kardeşim devletten maaş alıyorsun ne demek tanımıyorum aldığınız parayı hak edin biraz yahu,, size memurluk veriyor bu memleket öyle yan gel yat ne ala ne ala
  • Önce Vatan 01.08.2021 17:37
    Polis kardeşim verilmiş sadakan varmış ya birde Cumhurbaşkanı yada Başbakan olsa idi şimdi yağlı urgan boynuna geçmişti bunlar böyle birde başa gelseler devletin görevli polisine bunu yapan halka ne yapmaz düşüncesi bile kötü Rabbim bunlarn hiç bir zaman başa çıkmasını nasip etmesin.
  • Ramo 01.08.2021 15:00
    Bunlar başa gelseler demekki , vay halimize, bizde kimlerden ümit etmişiz..
  • Ramo 01.08.2021 14:58
    Ne zannediyor bunlar kendini..
  • Mert Cüceloğlu 01.08.2021 02:59
    İktidar olsun muhalefet olsun kendilerine dokunulacak bir kanun olduğu zaman derhal birleşip reddediyor. Sonra da bu adaletsiz ülkede böyle manzaralar oluyor...
Daha fazla yorum görüntüle