Galatasaray Başkanı Burak Elmas, MHK Yaz Semineri resmi açılışının ardından konuştu. Yüksek ücretleri nedeniyle Falcao ve Feghouli’den kulüp bulmalarını istediklerini söyleyen Elmas, Morutan ile ilgili olarak da bugüne kadar herhangi bir tekliflerinin olmadığını ve olmayacağını söyledi.

MHK Yaz Semineri resmi açılışı, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşirken, Galatasaray Başkanı Burak Elmas, toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başından bu yana samimi şekilde çözüm üretmek için uğraşacaklarını ifade ettiklerini söyleyen Burak Elmas, “Bugün özellikle geldim. 2021-2022 sezonu öncesinde hakem semineri için geldim. Burada şikayet ettiğimiz konularda samimiyet göstererek çözüm önerilerinin parçası olmamız lazım. Oyunun güzelleşmesi hedefimiz var, rekabetin sahaya inmesi hedefimiz var ayrıca toplumun tüm kesimini kurallar hakkında bilgilendirme sorumluluğumuz var. Bugün güzel bir açılış oldu. El uzatmazsanız çözüm gelmez. Biz Galatasaray olarak diğer kulüplerle de konuşarak hareket ediyoruz. Artık kaos sezonu istemiyoruz. Sahada, cezalarda, her alanda eşit adalet istiyoruz. Her takımın adaletini kendi hakkımız gibi görerek, onların da hakkını savunarak rekabet sahada olsun istiyoruz. İyi olan kazansın istiyoruz. Galatasaray Kulübü’nün geçmişten gelen bir misyonu var. Bu misyonu ortaya koymak için de futbolun tüm paydaşlarıyla görüşüp, çözüm önerileri getirip bu çözüm önerilerinin de arkasında durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Herhangi biri 02.08.2021 18:02
    Becali’nin transferdeki tutumu hoş değil lakin yine de Morutan’ın bize çok faydalı olabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek