Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya’nın Akseki ilçesindeki orman yangınları nedeniyle bölgede incelemelerde bulundu, yangından etkilenen vatandaşları ziyaret etti.

Akseki ilçesindeki orman yangınlarına ekipler, karadan ve havadan müdahale ediyor.

Bakan Kurum, Akseki ilçesi Kepezbeleni Mahallesindeki yangında evleri hasar gören bütün mağdur vatandaşlarla bir araya geldi, geçmiş olsun dileğinde bulundu. 

Kurum, burada yangın nedeniyle hayatını kaybeden Hasan Ali Yüksel’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Kurum, Yüksel’in ailesine yeni yapılacak muhtarlık konağına Hasan Ali Yüksel’in isminin verileceğini söyledi. Kurum, daha sonra Yüksel’in kabrini ziyaret etti. 

Kurum, burada Ramazan Acar’la (83) bir süre sohbet etti.

Bakan Kurum’un Acar’a “Bir isteğin var mı?” diye sorması üzere Acar, “Biz vakti geçirdik. Bu yüzden kalbim şöyle diyor. Geleceğimiz olan gençlerimizin hepsinden Allah razı olsun. Biz kendimizden geçtik ama geride kalanlarımız ne yapacak onu düşünüyorum.” diye konuştu.

Bakan Kurum da “Sen merak etme, hiç üzülme Ramazan amca Allah’ın izniyle biz daha iyisini ve güzelini yapacağız.” dedi.

Bunun üzerine Acar, “Bu da Allah’ın bizlere bir imtihanı. Bu yüzden sabredeceğiz. Allah bizlere dayanma gücü versin.” dedi. Daha sonra Kurum, “Allah sizleri başımızdan eksik etmesin.” dedi. 

Kurum’a incelemeleri sırasında Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik ve Akseki Kaymakamı Volkan Hülür eşlik etti.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • İsmail 03.08.2021 00:59
    Allah bizlere sabır versin. Yaşadığımız her acı olayda içimizdeki hainlerin gerçek yüzleri biraz daha ortaya çıkıyor. Bu hainlere fırsat verme ALLAHIM.
  • Temel reis 02.08.2021 23:42
    Her şerde bir hayır vardır. Bu hükmün sahibi bizlere iman, sabır, güç ve metanet versin. İnşallah bu badireyi de birlikte güçlenip atlatacağız.
  • Fatih GÜNEY 02.08.2021 23:36
    BU DA GEÇER YA HUU. İNŞAALLAH HEP BİRLİKTE yaraları saracağız.
  • Ercan 02.08.2021 21:44
    İhtiyarların duası, gençlerin inancı ve iradesi, milletin dayanışma ruhu ile her türlü badireden Allah'ın izni ile düze çıkarız.
  • Konyalı 02.08.2021 21:26
    Pusuda o kadar çok hain bekliyor ki yangın bir yandan kahrediyor o hainler bir yandan
Daha fazla yorum görüntüle