Sultangazi'de 3 katlı bir binanın 3'üncü katının balkonunda duran 8 yaşındaki Eymen Avcı düğünde havaya açılan ateş sonucu hayatını kaybederken annesi 'yani taşınmıştık oraya, orası bizim mezarımız oldu' dedi.

Olay, dün saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi, 88. Sokak'ta meydana geldi. Sokaktaki düğünde havaya ateş edilmesiyle kurşunlardan birisi 3 katlı binanın 3'üncü kat balkonunda duran 8 yaşındaki Eymen Avcı'ya isabet etti. Avcı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Çocuğun cenazesi otopsi işlemleri için Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan incelemelerin ardından küçük çocuğun cenazesi yakınları tarafından teslim alınacak.
 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Ben 02.08.2021 22:46
    Allah sabır versin. Çok acı bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. Babasıda yokmuş...düğünlerde silah atanlara ağır ceza verilmesi şart. Birde kaçmış ateş eden. Vicdansızlar. Bizim eski insanlarımız ne gülersiniz cennet mi müjdelendi derlerdi. Cennet mi müjdelendi de bu kadar kendini kaybedip olur olmaz yere silah sıkıyorsun? İnşallah en ağır cezayı alırlar.
  • Siirtli 02.08.2021 20:08
    Bu ne magandalık arkadaş ya! Ne oldu Şimdi? Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatma!
  • düzceli. 02.08.2021 19:27
    Allah acınızın on katını yaşatsın onlara. Düğünleri batsın. Allah rahmet eylesin