Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini canlandıran ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Milas'ta alevlerin yaklaştığı termik santralinin olduğu bölgeye giderek, yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Çelikkol'un bu hareketi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türkiye, sahil kıyılarındaki orman yangınlarına kilitlenirken, 82 milyon yangınlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Alevlerin termik santrallere yaklaşması vatandaşları korkuturken, akşam saatlerinde bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, üzülerek alevlerin termik santralle yüz yüze geldiğini söylemek zorunda olduğunu paylaştı.Oyuncu İbrahim Çelikkol termik santrale yaklaşan alevlerin içine hortumla daldı

İBRAHİM ÇELİKKOL DA DESTEK VERDİ

Tokat'ın açıklamalarının ardından gözler termik santral bölgesinden gelecek habere çevrildi. Ören'de alevlerin daha fazla yayılmaması için mücadele edenlerin arasında tanıdık bir isim de vardı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ünlü ismi İbrahim Çelikkol, eline aldığı dev hortumla alevlerin arasına daldı. Çelikkol'un bu görüntüleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken, Çelikkol'a destek yağdı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu. Gazetecilik kariyerine Yasemin.com’da adım attı. Ardından Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com’da mesleki hayatını sürdürmeye devam etmektedir.
Yorumlar 20 Yorum Var
  • Ssss 05.08.2021 08:23
    Orda yangın yok ki boş yeri suluyor
  • Adem 04.08.2021 13:26
    tuafıma giden o yangın söndürüyor birisi de onu kayıta alıyor :) neyse helal olsun yinede ,icraat var diğer boş beleşler gibi laf değil
Daha fazla yorum görüntüle