Kahramanmaraş’ta bir yedi emin otoparkında çıkan yangında araçlar tek tek patlayarak yandı. Yediemin otoparkında çıkan yangında 71 araç yanarak kullanılamaz hale geldi.
Yangın, Kahramanmaraş - Adana karayolu üzerindeki bulunan bir otoparkta çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangına ihbar üzerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı onlarca itfaiye aracı, su tankerleri ve 50 civarında personel sevk edildi.
Otoparktaki yangın, hızla yayılarak diğer araçlara da sıçrarken, bir anda gökyüzünü kaplayan siyah duman kentin birçok noktasından görüldü. Ekiplerin müdahalesi ile söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken, 71 aracın kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.
Otoparktaki araçların yanma anı ise drone ile havadan görüntülendi. Yangında bazı araçların patlayarak yandığı görüldü.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
-
YERSENİZ
06.08.2021
20:18
Küresel ısınma
Beğen
-
Ali
05.08.2021
14:21
Yakın yakın yakın, ne varsa yakın
Beğen
-
Neco
05.08.2021
07:01
Kundaklama
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
CELLAT
05.08.2021
00:42
Şu anda en yaygın işlenen suç sabotaj.
Yakalananları tesbih dizer gibi ipe dizeceksin. Durak, imame falan koymaya gerek yok.
Beğen
/ 20 kişi beğenmiş
-
Asi ihtiyar
04.08.2021
23:51
Kudaklamaaaaaa....!
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle