Başkan Erdoğan, sosyal medyada başlatılan 'HelpTurkey' etiketi hakkında, ''Demek ki bu kadar rahatsız oluyorlar, güçlüyüz. Onun karşısında da güçlü Türkiye diye hesap açtılar. Yalancının mumu yatsıya kadar bile yanmadı. Güçlü Türkiye çok daha fazlasıyla karşılık buldu. Türkiye artık özellikle de savunma sanayiinde çok farklı bir yere geldi.

Daha Başbakan olmamıştım. Seçim kazanmıştık. Bush o zaman ABD'de iş başındaydı. Kendisine 'Biz ortağız. Ama terörle mücadelede bize İHA bile vermiyorsunuz' dedim. Bizim terör örgütleriyle mücadelede buna ihtiyacımız var. Dışişleri Bakanı ise '48 saat içerisinde İHA'lardan Türkiye'ye vereceksiniz' dedi. Geçici bri sürede olsa İHA'lardan verdiler. Bu, daha sonra bize BAYKAR'ı geliştirmemizi sağladı. Kötü komşu bizi ev sahibi yaptı. Biz bu sahtekarlarla savaşa savaşa buraya geldik. Biz dimdik buradayız Yalanla yıkılmayız. Türkiye şu anda imkansız Türkiye değil. Artık güçlü bir Türkiye var.

Hakikati görenler elinin tersi ile itiyor. Onlar ne derse desin biz yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Sabır Meşhur İzle 05.08.2021 00:09
    Fondaş medya ve devlet düşmanı paralı troller sosyal medyada çok sinsice devlet ve İslam düşmanlığı içerikli zehir saçıyor. Ele başları büyük ihtimal Sabetayist-Ermeni-Rum kriptoları, Müslüman Türk çocuklarını sosyal medyada avuçlarının içine almışlar sinsi içeriklerle gençlerimizi İslam karşıtı ve Devlet karşıtı yapıyorlar. Youtube ve Twitter gibi siteler sürekli bu fondaş medyanın zehirlerini trendlere ve önerilen videolara koyuyor.. Artık devletimiz bu gazeteci kılığına girmiş ajanları vatandaşlıktan çıkartıp sınır dışı etmeli ki içeride zehir saçamasınlar. Sosyal medyada resmen ülkemiz her koldan işgal altında. Youtube'da Sabır Meşhur'u takip edin arkadaşlar