AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Türk kadınlarına ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a yönelik ağır hakaretlerde bulunan Afgan gazeteciye isim vermeden sert tepki gösterdi.

Çelik, "Kendisinin göçmen olduğunu söyleyip de milletimize karşı aşırı ifadeler kullanan bazı tipler sosyal medyada gözüküyor, bunlara karşı da gereği hukuk içerisinde yapılır. Ne Türkiye'yi bir göçmen kampı gibi niteleyenlerin istismarına müsaade ederiz, ne de göçmenim diye milletimize saygısızlık edene müsaade ederiz'' dedi.

NE OLMUŞTU?

Kendini gazeteci olarak tanıtarak sosyal medya ve Youtube'da videolar çeken Sunatullah Saadat isimli bir Afganın, Türk kadınlarına ve son dönemde mültecilerle ilgili çıkışlarıyla gündeme oturan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır hakaretler ettiği video büyük tepki çekti.

Paylaştığı videoda Türklere yönelik "Göğüslerini göstererek para kazanan sizin gençleriniz değil mi? Google'a yaz, ne çıkıyor? Çıplak kadınlar çıkıyor. Sizin ülkenizi kültürle bozmuşlar" ifadelerini kullanan ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a da ağır hakaretlerde bulunan Saadat, sosyal medya üzerinden ağır eleştirilerin hedefi oldu.

Yorumlar 56 Yorum Var
  • abdulbaki 11.08.2021 09:46
    bu afgan denen adam, göçmen olan bir kişinin sözleri bunlar asla olmaz.Bu amerikanın, iranın uşağı ve oyuncağıdır. Böyle tipler, yurdumuzda suç işleyenler derhal bir daha içeri alınmamak üzere özgür suriye ordusuna verilip, nişangah yapılmalıdır. Türk devletine sığınacaksın sonra Türk milletine havlayacaksın ve masum yüzbinlerin bilerek hedef olmasını sağlamak için böyle adice konuşcaksın. Bu kişi derhal çok ciddi olarak soruşturulması kimin iti olduğu bulunmalıdır.
  • Türk 10.08.2021 13:12
    Mülteci ülkesine döndü ülkemiz yazıklar olsun
  • estergon 10.08.2021 13:12
    Talibana teslim edin gitsin onlar gerekeni yapar
  • Devriye 10.08.2021 12:55
    Devlet gerekeni inşallah yapar...
  • Capla hama 10.08.2021 10:45
    Reis istediğini alır size ne
Daha fazla yorum görüntüle