İzmir'in Dikili'de bir site yöneticisi, başörtülü bir kadının haşemayla sitenin havuzuna giremeyeceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı.

Siteden villa kiralayan Harun Çetin'in kendi cep telefonuyla kaydettiği görüntülerde, site yöneticisinin Çetin'i tehdit ettiğ anlar da yer alıyor. Yöneticinin Havuza girerseniz sonuçlarına katlanırsınız söleri sosyal medyada tepkilere yol açtı.

İnsanların kıyafeti nedeniyle ötekileştirilmesini anlayamadığını söyleyen Çetin, 'Karşıma adeta bir etten duvar çıktı. 'Aldığımız site yönetim kararı var' diyerek önümüze bu engeli koydular. İnsanları ayrıştırıcı konuların son bulması gerekiyor. Kılık kıyafeti nedeniyle insanların havuza alınmaması gerçekten çağ dışı. Havuza haşema denilen tesettür mayosu ile girsen ne olur, normal girsen ne olur?' ifadelerini kullandı.

Yaşanan olay sonrası hukuki süreç başlatacağını aktaran Çetin, bu tür mağduriyetler yaşayanlara destek amacıyla mücadele edeceğini sözlerine ekledi.

Öte yandan site yöneticileri, konuya ilişkin soruların cevapsız bıraktı.

Yorumlar 136 Yorum Var
  • Memleket 13.08.2021 09:10
    Bitmez bu zihniyet çünkü din düşmanı bunlar.Öyle kör olmuşlarki herseyi dine bagliyorlar ne biliyirsun neden öyle giyimeyi tercih ettigini bir insanın vücudunda başka insanları rahatsız edecek ve kendisininde rahatsız olacağı içinde giyiniyor olamazmı yada kendine has göstermek istemiyor orasını burasını sizene bırakın kararı herkes kendisi versin msyoda giysin bikini de haşamada sizede neyin kuralı bu . Bunlar değişmez sene olmuş 2021 aynı bela.
  • S.UYSAL 11.08.2021 22:28
    Bu melun ve gerici islam düşmanı zihniyet.....Allah bunların eline fırsat vermesin....
  • hakkı 11.08.2021 22:15
    Bu kafaları nasıl bitireceğiz gittikçe çovalıyorlar
  • Catlayacaksınız 11.08.2021 22:14
    Özgürluk bu ülkede içene or asını burasını acana var namuslu insanlara özgürlük yok aslında olay basit bunlar müşlümanı hazmedemiyorlar
  • Kuzgun leşe oldu 11.08.2021 22:03
    Bu ülkede gerçekten devlet ve hükümet var mı? Hukuk bilen bir kişi var mı? Bu yapılan hukukun temel ilkelerine uygun mu? Ortak kullanım alanını kimi kullanıcılara kapatma hakkı var mı bina yönetiminin? Artık iş rayından çıktı. Ülkede hükümetin değil, hükümet karşıtların hukuksuzluğun istediği oluyor.
Daha fazla yorum görüntüle