Ankara'nın Altındağ ilçesinde dün Suriyeliler ile yaşanan gerginlik sonucu bıçaklanan 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın hayatını kaybetmesiyle başlayan olaylar büyüdü.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 18 yaşındaki Emirhan Yalçın'ın yabancı uyruklu grup ile çıkan kavgada bıçaklanmasının ardından mahalle sakinleri sokağa dökülmüş ve gergin anlar yaşanmıştı. Polisin vatandaşları zorlukla sakinleştirdiği olaylar bugün de devam ediyor. Ağır yaralanan Emirhan Yalçın'ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin haberini alan vatandaşlar, tekrar sokağa döküldü.

MAHALLE SAKİNLERİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Polis ekipleri Altındağ'da vatandaşları evlerine dönmeleri konusunda ikna etmeye uğraşırken bir yandan da mahalle sakinleri sokaklarda devriye atmaya devam ediyor. Cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde kalabalıkların sokaklarda koşuşturmaları da yer alıyor.

ÖFKELİ KALABALIK DÜKKANI KULLANILAMAZ HALE GETİRDİ

Gerginliğin giderek arttığı bölgede öfkeli bir kalabalık, Suriyelilerin dükkanlarına da saldırmaya başladı. Bir dükkanın girişinin parçalanarak mekanın kullanılamaz hale getirilmesi saniye saniye kaydedildi. Öte yandan bir grup vatandaş ise yabancı uyruklu kişilerin yaşadığı evlerin camlarını taşladı.

 

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Adr 13.08.2021 14:38
    Avrupada 2.milyon insanımız var.bir tanesi suç işlerse ki isleyen çok ! Sucsuz insanlarımız linçmi ediliyor ?kaldıki biz müslümanız.dinimizde oğul babasınıñ işlediği suçtan mesül değil......
  • Nejdet tumer 12.08.2021 14:47
    Yaziklar olsun o masumlari dislamak yakisik omamis kiniyorum
  • Osmanlı 12.08.2021 13:49
    Mülteci konusunun ülkedeki muhalefet kisvesi altındaki hainler tarafından kaşınıyor olması provakasyon yapılacağının habercisidir. Lütfen gaza gelip taşkınlık yapmayın. İşin diğer ilginç tarafı da muhalefet adı altındaki serserilerin çoğunun eski mülteci olması. Bunlar müslümanlardan rahatsız ve milliyetçilik duygularını kaşıyorlar.
  • Sibel 12.08.2021 07:11
    Çok güzel yapmışlar ellerine sağlık mülteci istemiyoruz artık ülkemizde