Denizli’de düğünde çıkan kavgada 1 kişiyi öldürüp 2 kişiyi yaralayan firari cinayet zanlısı, sosyal medyadan kız arkadaşıyla beraber yaptığı canlı yayının ardından teslim oldu. JASAT tarafından ikna edilen zanlı, adliyede kendisini bekleyen avukatıyla birlikte savcıya gitti.
Honaz ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi'nde 9 Ağustos akşamı gerçekleşen düğünde birlikte alkol alıp eğlenen Bayram S., R.K. ile arasında yaşanan tartışma sonucu silahına sarılmış, kavgayı ayırmaya çalışan Fatih Bozkaya, R.K. ve kendi kardeşi E.S'yi yaralamıştı. Evli ve üç çocuk babası Fatih Bozkaya (34), 3 gün sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayın hemen ardından aracına binerek kayıplara karışan zanlı Bayram S.'ni yakalanması için Denizli İl Jandarma Komutanlığa bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından geniş çaplı araştırma başlatıldı. JASAT, zanlıyla ailesi üzerinden bağlantı kurarak teslim olması için ikna etti. 5 gün sonra ikna edilen Bayram S’nin teslim olmak için yola çıkmasının ardından kız arkadaşıyla birlikte canlı yayın yaparak arkadaşlarıyla vedalaştığı ortaya çıktı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • KEMAL 14.08.2021 09:32
    Pskilojisi iyi degil. O kıza da çok guvenme ertesi gun seni unutur
  • S o 13.08.2021 21:28
    Tabi ikna olur denetimli serbestlik denen ucube yasa sayesinde enfazla 5yıl sonra çıkar sonramı yaşasın denetimli serbestlik diye bagırır
  • Ferman 13.08.2021 21:13
    Kavgada silahina sarılan kişiler korkaktir kendine güvenmediği için silahına sarılır bir de gülerek teslim olmaya gidiyor adam vurmuş ya seni içeride adam nasıl vurulur sana öğretirler sen merak etme
  • Muammer 13.08.2021 20:46
    Utanmadan güle oynaya yayın yapıyor terbiyesiz.
  • muşlu 13.08.2021 20:23
    Eee cezaevinde sicak yemek verirsen sicak yatakta yatirirsan böyle güle oynaya giderler.