Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinin boyutunu gösteren yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde bir vatandaşın sel sularına kapıldığı anlar da yer aldı.

Batı Karadeniz’de 11 Ağustos tarihinde meydana gelen sel felaketinden en çok Kastamonu’nun Bozkurt ilçesi etkilendi. Felaket sırasında ilçe neredeyse tamamen sular altında kalırken, bir çok iş yeri ve bina zarar gördü. Pek çok otomobil ve insan da sel sularına kapıldı. Felaketin ardından vatandaşların o korku dolu anları kaydettiği yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde ilçenin tamamının sular altında olduğu, suların önüne aldığı her şeyi sürüklediği ve bir vatandaşın da sulara kapılarak kurtulmaya çalıştığı anlar yer alıyor. Görüntüde, kayıt yapan vatandaşın, suya kapılarak giden vatandaşa, ‘Dayı dayan, Lailaheillahlah Allahuekber de’ şeklinde bağırması ise yaşanan korkuyu gözler önüne seriyor.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Hilmi 17.08.2021 23:00
    orman işletmesi, Taşkına sebep olan bu tomrukları neden yukarda tepede depoluyor, depo yeri aşağıda ovada olsaydı bu taşkın olmazdı, yanlış mı düşünüyorum
  • Hyr 17.08.2021 22:16
    Bitti
  • Kamil 17.08.2021 21:33
    İnşallah başka afatlar olmadan tedbirleri alırız.Alınacak tedbirler yaşananlardan daha kolaydır.Sel riski olan tüm yerler zorda olsa tahliye edilmeli derim.
  • Yorumcu54 17.08.2021 19:01
    İzmir doğru söyleyemez. Adamı zar zor görüyor hangi ara ip atacak adama. Sanki sabit duruyor adam. Akıntıyla gidiyor. Daha ne yapacak...
  • izmir-doğru söyler 17.08.2021 17:40
    dayına yukarıdan ip at yukardan dayı dayan demesi kolay mübarek derelerin içine ev yapıp sonra dayı dayan demek olmaz önce tedbir.
Daha fazla yorum görüntüle