Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, "Diyarbakır annelerine destek için 22 Ağustos Pazartesi günü ben de dahil olmak üzere 2 bin kişiyle Diyarbakır'a yürümek istiyoruz. Terörü dünyaya afişe etmek istiyoruz. Diyeceğiz ki 'edi bese' (yeter artık)" dedi.
Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Sayan, yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu.
Sayan, burada yaptığı konuşmada, terör örgütü PKK'nın bugüne kadar Kürtlere kan, gözyaşı ve beladan başka bir şey getirmediğini söyledi.
Terörü sadece Kürtlerin bitirebileceğini belirten Sayan, şöyle konuştu:
"Anneler bizden daha cesur isyan ettiler şu anda Diyarbakır'da oturuyorlar ve çocuklarını teker teker alıyorlar. Anne çocuğunu alabiliyorsa Ağrı, Van, Diyarbakır ve Kars gençlerini alabilir. Biz de o anneler kadar cesur olup gençlerimizi geri alabilirsek terörün kökünü kazarız. Terörün derdi Kürt değil. Siz Kürdistan'ı vaat edin kabul etmezler. Taliban ve diğerleri gibi hepsi Amerika'nın taşeronudur. Diyarbakır annelerine destek için 22 Ağustos Pazartesi günü ben de dahil olmak üzere 2 bin kişiyle Diyarbakır'a yürümek istiyoruz. Terörü dünyaya afişe etmek istiyoruz. Diyeceğiz ki 'edi bese' (yeter artık)."

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Kutlu 18.08.2021 04:42
    Adam gibi adam Allah razı olsun.