Pendik’te bulunan Göçbeyli ve Ballıca köylerinde evlerin ve ahırların kanalizasyon giderlerinin Ömerli Barajına bağlanan dereye akmasına tepkiler sürüyor. Bölgede arıtma ve temizleme işlemi yapılmaması nedeniyle derelerden Ömerli Barajına adeta zehir aktığı görüntüler kamuoyuyla paylaşılmıştı. Derelerde ayrıca balık ölümlerinin de yaşandığı gözlenmiş, durumdan şikayetçi olan köy sakinleri durumu İSKİ'ye bildirdiklerini, fakat kendileriyle ilgilenilmediğini belirtmişti. 

Haberlerin yapıldığı günden bugüne İBB yetkilileri tarafından bölgede hâlâ hiçbir arıtma veya temizleme işlemi yapılmadı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yaptığı paylaşımla duruma yeniden dikkat çekerek CHP'li İBB yöneticilerini göreve çağırdı.

Kabaktepe paylaşımında büyük tehlikeye dikkat çekerek "Alt yapıdaki yetersiz yatırımlar, halk sağlığını tehdit ediyor. Asli görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen CHP'li İBB yöneticilerini, bir an önce Ömerli Barajı’ndaki tehdidin önüne geçmeye çağırıyorum. İstanbul, musluklarından yeni bir salgının akmasını istemiyor! " ifadelerini kullandı.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Mhç 21.08.2021 23:40
    Herşeyy güzelll oldu oy verenler düşünsün bunlara yarın hakkını nasıl verecekler bilemem
  • Mine 21.08.2021 18:13
    Bunlara oy verenler hakediyor da vermeyenler de maalesef nasibini alcak.Ülkemizin en büyük sorunu
  • Kızılelma 20.08.2021 02:34
    İstanbul bunları hak ettiki bu rezaleti yaşıyor.BinAli Yıldırım İbb başkanı olsa idi bunlar olurmuydu.Tabiki olmazdı.
  • Ertuğrul 19.08.2021 23:42
    İstanbul çok güzel oluyor değil mi
  • etme bulma 19.08.2021 22:06
    izmirde lağım suyu içmekten millet ishal olmuş. Sırada istanbul var galiba. Binali Yıldırım gibi efsane bir isim varken bunları seçerseniz müstehak size. Birde üstüne bunların dalga geçer gibi "şöyle başarılıyız böyle başarılıyız" diye nutuklarını dinlersiniz.
Daha fazla yorum görüntüle