AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz sosyal medyada bir polis ile tartıştığı olaya açıklık getirdi. Yaşadığı olayı gazeteci Cüneyt Özdemir'e anlatan Yılmaz, "Yarım saat boyunca orada alıkonulmamın bilinçli bir işlem olduğunu düşünüyorum. Kayıtların alınma şekli usulsüz, yapılan işlem baştan aşağı usulsüz ve o kayıtların alınmaması gerekirken bir de yayınlanması usulsüz." diye konuştu. Ardından Yılmaz, "Üzgünüm. Orada bir gün dahi bekletilsem kesinlikle o kelimeleri sarf etmemem gerekiyordu. O kelimeleri sarf ettiğim için milletimizden ve polis teşkilatımızda özür diliyorum" dedi.

 

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • HATTİLİ 26.08.2021 09:17
    siyasette hukukçulardan bıktık. artık esnaf ,öğretmen, arkeoloğ , ressam müzisyen gibi çeşitlilik arz eden eslkelerden kişiler görmek istiyoruz..
  • Figan 25.08.2021 04:37
    Gelecek döneme kalmaz...! Reisimize uymaz ...!
  • Zübeyir. 24.08.2021 16:31
    Milletvekili ne, 28 şubatçı zihniyetinden bir polis tarafından, milletvekili kimliğini gösterdiği halde aynı yolda kanunları çiğneyerek4 kere yolunu kesip alçakca taciz ediyor. Tam bir provakasyon. Resmi bir polisin ideolojik bir şekilde örgüt militanı gibi taciz ediyor. Bu polis derhal ihraç edilmeli
  • Trk 24.08.2021 11:23
    Vatana millete yiyicilikten başka ne hayrı var böyleleri belli işte çirkefliğe bak