CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu,  Çorum'da STK'lar ve esnaf ziyareti sırasınnda sokakta görüp "Nasılsınız iyi misiniz" diye sorduğu kadının "iyiyiz" dedikten sonra Kılıçdaroğlu'nun çocuk arabasındaki çocuğa yönelmesi üzerine " "Hayır hayır, sakın çocuğuma dokunma. Hadi yürü, yürü" şeklindeki sözleri ile karşılaştı. 

CHP lLideri ise bu tepkinin ardından arkasını dönüp oradan uzaklaştı.

FOX tv ise olayla ilgili yaptığı haberi "CHP lideri tüm samimiyeti ile hal hatır sormak için çocuklu bir ailenin yanına doğru gitti. Ama hiç beklemediği, nezaket saygı sınırlarını aşan, anlam verilemeyen tuhaf bir tepki ile karşılaştı. Yüzünde gülümsemesi ve gösterdiği olgunlukla yoluna devam etti"  anonsu ile duyurdu.  FOX tv haberinde " Çorum'da esnaf ziyaretindeydi Kılıçdaroğlu, çarşıda bir dükkandan girip diğerinden çıkarken, vatandaşla konuşarak yol alırken bir uyarı sesi ile yönünü değiştirdi. "Sağ tarafta bir aile var efendim" Bu uyarı ile CHP lideri iki kadın ve çocukların olduğu yöne doğru gitti. Bunlardan biri Kılıçdaroğlu ile selamlaştı, "Nasılsınız" sorusuna gülümseyerek cevap verdi. Ancak diğer kadından o şaşırtan beklenmedik tepki geldi." ifadeleri ile birlikte olayın görüntülerini yayımladı.  

FOX TV haberinde Kılıçdaroğlu'nun tepkiye rağmen saygılı ve sakin tavrını koruduğunu "sadece o da değil korumaları da öyleydi, hiçbir karşı tepki verilmedi." şeklinde haberi sürdürdü.

  FOX tv, olayla ilgili sosyal medyada Kılıçdaroğlu lehine yorumlara özen gösterirken özellikle AK Parti seçmeni olduğunu iddia ettiği kişilerin sözlerine yer vermesi dikkat çekti.

Vatandaşın kendi çocuğu üzerinden prim yaptırmak istemediği CHP lideri Kılıçdaroğlu'na destek ise İYİ Parti lideri Meral Akşener'den geldi. Meral Akşener sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla "İçim acıdı, canım yandı.

Biz bu değiliz. Biz alçakgönüllü, kocaman yürekli, asil bir milletiz. Nefret tohumları ekmeye çalışanlara inat; sevgiden, güzellikten ve iyilikten vazgeçmeden, kardeşliği yeniden tesis edeceğiz. @kilicdarogluk" dedi.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Cihan 01.09.2021 15:59
    Tebrik ederim ablayı o pis eleri değse çocuk iflah olmaz
  • vanlı 28.08.2021 12:14
    fox tv bir yahudi türkiye düşmani yahudi kanalıdır hiç izlemem kiliçdaroğluna gelince o kadın çok haklı belki bir şehit annesidir dayanamiyor artik chpnin hdp ile yaptiği itifak hdp ye sesini çikartmadıği için öyle yapmiştir helal olsun bacim elerinden öperim
  • Mehmet 28.08.2021 11:01
    Fox ve Kılıçtaroğlu. Çukurun sa dibisiniz. Sen de Veliağaoğlu.
  • MUSTAFA kahraman 28.08.2021 10:36
    Sesimizi yükseltelim. Kemal dersini almış...
  • Hacıoğlu 28.08.2021 09:34
    saflari sıkı tutarsak bunlar chpkkip dagilirlar.
Daha fazla yorum görüntüle