Diriliş Postası yazarı İsmail Öz, son zamanlarda İstanbullunun çilesi haline gelen CHP'li İBB'nin bakımsızlıktan arızalanıp yolda kalan İETT otobüsleri ile ilgili yolda kendisinin şahit olup videosunu çektiği görüntülerle eleştirilerde bulundu.

"Çekici sanki belediyenin, Ekrem İmamoğlu'nun enkazını çekiyor" benzetmesiyle CHP zihniyetini eleştiren Öz'ün tepkisi şu şekilde;

İstanbul gerçekten bu manzarayı hak etmiyor. Bir anlamda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin enkazına dönüştü şeklinde bir algı oluşmaya da başladı. Bu otobüsler bu milletin sermayesiyle alınmış, milyonlarca, milyarlarca para harcanarak belediyeye kazandırılmış araçlar. Çekici sanki belediyenin, Ekrem İmamoğlu'nun enkazını çekiyor. Sadece bu değil bunun gibi onlarca İstanbul'da yaşanan bu hata. Sadece laf üretim onun ötesine geçemeyen adeta bit stratejik yalan sistemiyle insanlara algı yapan bir belediyeciliğin enkazı bu. Başka da insanın aklına bir şey gelmiyor. Sembolik anlamda çok şey düşündürüyor insana. Çok vicdan yaralayıcı, üzücü bir tablo. Zaten ihale süreci ile ilgili konuşulanlara ve söylenenlere hiç girmeye bile gerek yok, çok mide bulandırıcı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Bay doğru. 02.09.2021 13:42
    Bu ariza yapan otobüsler tahminen ö.h.o leri ve a.ş turkuaz otobüsleridir , işin aslını bilmeden yalan yanlış yazmayın.
  • İbrahim Caner 31.08.2021 20:16
    Yalan dolan iftiralara inanıp patates soğan bahane edip Chdpkakaya oy veren tatlı su vatanseverlerine gelsin.
  • Sezgin 31.08.2021 16:00
    Bu otobüsün eksozu patatesci ve soğancılara gelsin
  • Kemal pusat varlıer 29.08.2021 20:45
    Boğazındamı kaldı lokman boş ver
  • Kemal varlıer...... 29.08.2021 20:42
    Allah sizi ıslah etsin
Daha fazla yorum görüntüle