ABD’nin Los Angeles kentinde aile içi şiddet gerekçesiyle gözaltına alınan ve polis tarafından direndiği için şok tabancısıyla elektrik verilen NBA’in yıldız oyuncusu Jaxon Hayes’in polis kamerası görüntüleri dün paylaşıldı. Kamuoyuna 'NBA'de George Floyd Vakası' olarak yansıyan olayın görüntülerinde, Hayes’in birkaç defa “Nefes alamıyorum” dediği görüldü.

Jaxson Hayes’in (21) avukatlarının, oyuncunun gözaltına alınırken polisin ensesine dizini dayadığını ve nefessiz kaldığını belirtmesi üzerine soruşturma açan Los Angeles Polis Teşkilatı, dün olayın polis kamerası görüntülerini paylaştı. Görüntülerde, New Orleans Pelicans’ın ünlü oyuncusunun gözaltı sırasında polisin ensesine dizini dayadığı ve oyuncunun birkaç defa “Nefes alamıyorum” dediği tespit edildi.  

Los Angeles polisi, aile içi şiddet ihbarı üzerine Jaxon Hayes’in evine gittiğini ve Hayes’in gözaltına direndiği için şok tabancısı kullandıklarını belirtti. Polis ayrıca soruşturmanın devam ettiğini ve bir yıl sürebileceğini belirtti.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • inspektör kolombo 29.08.2021 01:16
    madem Yönetemiyor, mister Joe Bidon derhal istifa etmeli !
  • erdem 29.08.2021 00:43
    polis haklı direnmesin
  • Emre 28.08.2021 23:39
    Dünyada her Allah’ın günü müslümanlar ölüyor, bebekler ölüyor ama nedense sadece işin içinde siyahi oldu mu olay oluyor. Geçin bunları Allah aşkına. ABD’de ki siyahilerin hepsini sütten çıkmış ak kaşık mı sanıyorsunuz ? Hele bu New York ve Los Angeles tarafında olanları. Polis direnme diyor ne diye direniyor ? Bizim polisinde daha fazla yetkisi olması lazım. Kimse polisi dinlemiyor. Dayılanan kekolar bile var. Almanya’da, ABD’de yap bakalım aynını.
  • Mehmet 28.08.2021 23:29
    Adam rozet numarasını isteyince şok veriyor. Adam 5-10 saniye verilir ama polis şarjı bitirinceye kadar neredeyse elektriği veriyordu
  • Byd 28.08.2021 22:23
    Türk polisinin yetkileri az, abd nin çooook fazla, abd polisi ırkçılık yapıyor, zulüm ediyor, bu benzeri olaylarda abd polisini savunanın hukuk, adalet duygusundan ve insanlığından şüphe duyarım.
Daha fazla yorum görüntüle