Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs hastası eşini bekleyen vatandaşın videosunu paylaşırken, "Bir hastanın iyileşmesini beklemek nasıl bir duygudur? Hele hayat arkadaşınsa!" ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, aşısız eşinin Kovid-19 mücadelesini kazanmasını bekleyen vatandaşın görüntülerini paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşılı olduğu için kendisi Kovid-19'u hafif atlatan ancak aşısız eşinin hastanedeki tedavisinin tamamlanmasını bekleyen kişinin videosunu paylaştı.

Bakan Koca, Twitter hesabından, "Bir hastanın iyileşmesini beklemek nasıl bir duygudur? Hele hayat arkadaşınsa" mesajıyla Adıyamanlı 81 yaşındaki bir kişinin videosuna yer verdi.

Adıyamanlı vatandaş videoda eşiyle beraber Kovid-19'a yakalandıklarını ancak kendisi üç kez aşı olduğu için hastalığı hafif atlattığını belirterek, "Fakat eşim aşı olmadı. Bu virüs geldi, hastalandı. Buraya getirdik, Allah'tan bekliyoruz ne yapalım. Hastalığı ne kadar sürer bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Birisi 30.08.2021 23:33
    Allah şifa versin
  • İsmail* 30.08.2021 23:29
    Imtihan dünyası eşiyle imtihan oluyor Allah cc sabır versin amacamıza. Tedbirlere uyalım uymayanları uyaralım !!! inşallah.Tedbir ve Tevekkülle salgını atlatalım inşallah
  • Ahmet yeşil 30.08.2021 23:15
    İyi bişey,vefa..