Geçtiğimiz gün kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat eden Ferhan Şensoy için, bugün son yolculuğuna uğurlanmadan önce veda töreni düzenlendi.

Beyoğlu Ses Tiyatrosu’nda sunuculuğunu Okan Bayülgen'in yaptığı törende, sanat camiasından birçok isim bir araya gelip Şensoy hakkında son sözlerini dile getirdi.

Şenşoy hakkkında konuşma yapan isimler arasında, Türkiye'nin Mahallenin Muhtarları dizisinden tanıdığı oyuncu Cihat Tamer de vardı.

Ferhan Şensoy'un unutulmayacak bir sanatçı olduğunu ifade eden Cihat Tamer, konuşmasında hükümeti hedef aldı.

ÜLKEYİ DİN BAĞIMLISI HÜKÜMETLER YÖNETİYOR
Türkiye'de hükümetin din bağımlısı olduğunu savunan Tamer, buna rağmen inadına tiyatro yaptıklarını belirterek, "70 senedir bu ülkeyi din bağımlısı hükümetler yönetiyor. Ona rağmen 70 senedir inadına tiyatro yapıyoruz. Ferhan da inadına tiyatro yaptı.

ŞİMDİ BİR MEYHANEDE KAFAYI ÇEKİYORLARDIR
Ferhan başka bir insandı yazdıklarıyla çizdikleriyle. Şimdi o Rasim'ine kavuştu. Münir ağabeyine, Erol ağabeyine kavuştu. Hep birlikte orada bir meyhanede kafayı çekiyorlardır. Unutulmayacaksın Ferhan." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 916 Yorum Var
  • Mesut Koç 11.09.2021 09:43
    ALLAH ıslah etsin diyorum. ALLAH C.c. seni kabul edecekmi. ALLAH bilir. 70 senedir din bağımlısı diyerek bu kadar kinliğini kusmak , çok yazık çok.
  • Ramazan 07.09.2021 11:57
    Acınacak haldesin dayı tiyatro miyatro bırgun biter hak vaki olur gidersin öyle meyhane ışık mışık yok birkaç alkış için islama saldırman ve cebin söz konusu oldugunda muhafazakardan da gelse dolduran sonra saçmalaman da cahil oldugunun ispatı
  • Serdengeçti 04.09.2021 17:22
    Kişi sevdiği ile beraberdir,Allah birilerini cennette değer verdiği kullarıyla buluştururken başkalarını da cehennem de zebanilerle buluşturacaktır,Bu din düşmanı tiyatrocuda safını belli etmiş ,bu tip adamlar ölünce cami önüne getirilmesin cenazeleri meyhaneden kaldırılsın.
  • şubatlı 04.09.2021 17:03
    sorsam iki kere iki kaç eder haberiniz yok utanmadan muslüman mahallesinde salyangoz satıyorsunuz yazıklar olsun
  • SULTAN 04.09.2021 17:01
    HALA bu kafa ile kendine sanatcı diyorsun yazık sanata nefretin içindeki kiri kusuyor sizlere ragmen sanatcılara selam olsun yuh olsun bu kafalara bu sanata
Daha fazla yorum görüntüle