Brezilya'nın São Paulo kentinin belediye başkanı Ricardo Nunes'e ait aracı soymak isteyen hırsızlara, korumalar karşılık verdi. Belediye başkanının araçta bulunmaması şans olarak değerlendirilirken, hırsızlardan biri açılan ateş sonucu öldürüldü.

Brezilya'nın São Paulo kentinde bir aracı soymaya çalışan hırsızlar, sert kayaya çarptı. Şahıslar, yolda gördükleri arabada telefonla oynayan kadının elindeki telefonu gasp etmek istedi. Ancak São Paulo Belediye Başkanı Ricardo Nunes'i bekleyen korumalar, kendilerine yönelik gasp girişimini kısa sürede savuşturdu.

HIRSIZLARDAN BİRİ ÖLDÜ

Hırsızların kendilerine ateş açmalarının ardından silahlarına davranan koruma polisleri, şahıslara karşı kısa sürede üstünlük sağladı. Mermilerin isabet ettiği hırsızlardan biri hayatını kaybederken, diğer saldırgan kaçmayı başardı.

İKİSİ DE 20'Lİ YAŞLARDA

Olayın ardından bilgi veren polisler, hırsızların ikisinin de 20'li yaşlarda olduğunu söyledi. Yaşananların ardından gözlerin çevrildiği Sao Paulo Belediye Başkanı Ricardo Nunes ise olayla ilgili yorum yapmaktan kaçındı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Bora 03.09.2021 22:48
    Helal olsun , darisi TÜRKIYE deki hirisizlarin ,ugursuzlarin ,magandalarin ve vatan hainlerinin basina inseALLAH
  • Denizci 03.09.2021 22:16
    Benim ulkemdede vurma yekkisi olsun bu ne kardesim hirsizlardan gaspcilardan biktik artik ya
  • vay be arkadaş 03.09.2021 17:38
    bana hesaplaşma gibi geldi .buluşuyorlar kadın tlfl ile yer söylüyor gelince iki tarafda nedense silaha hazır davranıyor.hesaplaşma var hırsızlıkla alakası yok.
  • greenpeace 03.09.2021 17:03
    Özellikle Sao Paulo'nun kenar mahalleleri,gecekonduları(Brezilya favelası) uyuşturucu,hırsızlık,gasp yönünden çok kötü.Yabancı biri olduğunuzu anladıklarında,dikkat çektiğinizde şansınız yok birde sizi gasp edip öldürüyorlar 'ulan oğlum adamı gasp ettin peki neden öldürüyorsun.' değişik bir memleket.Bu defa sert kayaya çarpmışlar.
  • vtd3434 03.09.2021 13:57
    brezilyada normal vatandaşında hırsızı vurma yetkisi var youtube ne biçim videolar var texsas halt etmiş
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek