İstanbul'un muhtelif noktalarına asılan 'Hudut namustur' yazılı pankartın altında İYİ Parti'nin parayla tuttuğu isimler çıktı. O isimlerden Ahmet Çakmak  “Pankartı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler para ve başka şeyler vadettiler.” dedi.

İstanbul'da provokasyon amaçlı “Hudut namustur” pankartlarının arkasındaki organizasyon deşifre oldu.

"PARA VE BAŞKA ŞEYLER VADETTİLER"

Pankart astıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve sonrasında serbest bırakılan gençlerden Ahmet Çakmak Twitter'da “Bana bu pankartı Buğra Kavuncu astırdı. Yanındakiler para ve başka şeyler vadettiler.” dedi.

"KULLANILDIĞIMI FARK ETTİM"

Twitter'da 'Vera Çakmak' kullanıcı adını kullanan Çakmak özellikle "Kullanıldığımı fark ettiğim için bu videoyu çekiyorum" dedi.

TEHDİT EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRÜP #AHMETNEREDE DİYENLERE CEVAP

"Hudut Namustur" pankartını İYİ Partili Buğra Kavuncu'nun para karşılığı astırdığını açıklamasının ardından Ahmet Çakmak için #AhmetNerede tagı açıldı.

Paylaştığı videodan sonra alıkonulduğu ve tehdit edildiği yönünde iddialara da cevap veren Çakmak "Sosyal medya trolleri benim tehdit edildiğimi yazıyor evet iyi partili trolleri tarafından tehdit ediliyorum ama fark etmez biz buradayız" açıklamasında bulundu.

KAVUNCU'DAN AÇIKLAMA: HABERLER DOĞRU DEĞİL

"#AhmetNerede demeye devam ediyoruz" diyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu iddialar üzerine şu açıklamada bulundu:

Bu asla doğru bir haber değildir. Bu yapılan beyan da belli ki bir baskı altında verilmiş. Bizim İstanbul İl Başkanlığı olarak binlerce teşkilat mensubumuz var. Kendi gençlik teşkilatımız var. Böyle bir ihtiyacımız olsa zaten kendi teşkilatlarımızla asarız. Zaten şu anda İstanbul'da bir çok ilçede başkanlıklarımızın binasında 'Hudut Namustur' yazılı pankartlarımız asılı. Dolayısıyla konu kesinlikle anlatıldığı gibi değildir. 

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Türk 08.09.2021 04:08
    Kahrolsun chpkkhdpiyi fetöööööö
  • niksarlı 06.09.2021 08:06
    zillet ittifakının hayatı yalan üzerine kurulmuş...bütün yalanları ortaya çıkıyor yüzleri kızarmıyor..sahi sizin yüzünüzde ne derisi var..