Tiyatro sanatçısı Osman Doğan, 3-6 ayda bir dine ve hükümete çatmanın, kendi başarısızlıklarını örtmek isteyen sanatçıların gündem olmak için tercih ettiği en pratik yol olduğunu söyleyerek "Aslında Cihat Beyde kıymetli biri güzel işler yapmış iyi isimler ile çalışmış bir insan ama böyle bir hezeyan anı nasıl oldu açıkçası anlamak çok güç.

Anlattığı şeyde gökyüzünde bir meyhanede buluşacak .. bizim dinimizde böyle bir şey yok benim bildiğim kadarıyla. Müslüman biriyim imam hatip mezunuyum böyle bir şey olduğunu hiç duymadım. Kendince duygusal bir anda duygularını ifade etti. Ama 70 yıl dediği Adnan Menderes dönemine tekabül ediyor. Bu düşüncedeki dindar insanlara, bu insanlara oy veren sağ kesime laf sokmak istemiş. Ben bunu tamamen kendi başarısızlığını örtüp ülke gündemine çıkmak için atılmış bir adım olarak görüyorum. Çok da başarılı bir şey yaptı. Şu an tüm ülke bunu konuşuyor. Bunun konuşulmasından açıkçası üzüntü duyuyorum. İtibar edilmemesi gereken bir açıklama diye düşünüyorum." diye konuştu

"FERHAN ŞENSOY BU ÜLKENİN KIYMETLİ SANATÇILARINDAN BİRİSİ"

Doğan ayrıca "Ferhan Şensoy bu ülkenin kıymetli sanatçılarından birisi. Güzel işler yaptı. Dünya görüşünüz hayat görüşünüz çok farklı olabilir ama başarılı işler yaptı ülkemizi temsil etti. Onun ardından böyle bir açıklama yapılması beni çok üzdü." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var