Giresunspor- Galatasaray mücadelesinde takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na önce kafa atıp, sonra yumruklayan Marcao takım arkadaşından özür diledi ve barış sağlandı.

Ligde 16 Ağustos'ta deplasmanda Giresunspor ile oynanan maçta Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao, verilen para cezasının ardından yaklaşık 1 hafta önce affedilerek milli takım arasında antrenmanlara alınmaya başlandı. İkili, A Milli Takım'da olan Kerem Aktürkoğlu'nun dönmesinin ardından ilk kez karşılaştı.

Sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, daha önce sosyal medyadan özür dileyen Marcao ile şiddete maruz kalan genç Kerem'i takım arkadaşlarının önünde buluşturdu.

Tecrübeli teknik adam, takıma yaptığı konuşmada futbolda benzer olayların yaşanabileceğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Takımda 25-30 adam var. Bunların hepsi de ayrı huyda, dilde ve kültürde. Doğal olarak bu kadar birbirine yabancı insanın bir arada olması çok kolay bir hadise değil. Fizik olarak bu kadar efor sarf eden bir bünye, mental olarak yorgunluk, psikolojik olarak da saha içi ve dışında büyük bir baskı var. Bazen sonuçların da iyi gitmemesiyle her insanda bir çöküntü yaratır. Bu kadar genç bir grubun istemediği bazı yükselişiler, sinirsel hareketler, münakaşalar, hatta bazen kavgaya varan hadiseler yaşayabilir. Antrenmanda, soyunma odasında, koridorda olabilir ama bir dozu, tadı, makul tarafı olmalıdır. Marcao ile Kerem arasındaki olay maalesef sahada yaşanmıştır. Odamdaki Marcao'nun özrünü burada, sahanın içinde ve hepinizin içinde dilemesini istedim. Marcao da bu işin doğru olmadığını, yanlış yaptığını ve üzüntü duyduğunu defalarca dile getirdi. Kerem'den ve ailesinden de özür diledi. Ayrıca da bunu yapmak zorundaydı."

Giresunspor-Galatasaray maçında Marcao, takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saldırmış ve kırmızı kart görmüştü. PFDK, Brezilyalı oyuncuya 8 maç men cezası vermişti.

Yorumlar 120 Yorum Var
  • Salih 12.09.2021 15:53
    Akılı ol fatih terim marcao yı gönder unutma ki biř gün kerem büyük bir yıldız olacak akılı ol
  • Mentalist 10.09.2021 14:51
    Jest ve mimiklerine bakarsanız samimi bir tavır yok. Özellikle sarılırken vücunun sadece bi bölümünü tek ayak desteğiyle yöneltmesi isteksizce sarıldığına geri döndüğündeki göz hareketleri de bunu sosyal bi baskıyla yaptığına ve kendi içerisindeki hissettiği çelişkiyi gösteriyor.
  • alikin 10.09.2021 14:45
    marcao her çıktığı maçta yuhalanmalı
  • Horoz 10.09.2021 12:36
    Ne bekliyordunuz olacağı buydu, hiç birşey olmamış gibi kapatırlar böyle yazıktır gençlere...
  • Ayşen 10.09.2021 12:32
    Yaziklar olsun Terim !!! Sen Bir gencin yeni baslamis futbol hayatini, gururunu ayni zamanda Gs kulubununde gururunu, kani bozuk suursuzca hareket eden yabanci marcao icin harcadin ...Niye Marcao elinde patlamasin diye .. Bu karardan once keske empati yapabilseydin ....
Daha fazla yorum görüntüle