CNNTürk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü'nde konuşan Hulki Cevizoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi Ekrem İmamoğlu'nun da sokaktan geldiği tezine sert tepki gösterdi.

"İMAMOĞLU'NU İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI ADAYI OLMADAN ÖNCE TANIMIYORDUM"

Hulki Cevizoğlu, kendisinin de 40 yıllık gazeteci olduğunu belirterek Ekrem İmamoğlu'nun sokaktan geldiği şeklindeki yorumlara karşı çıkarak "Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Belediye Başkanı olmadan önce ben adını bilmezdim.  Türkiye'de kim Ekrem İmamoğlu'nun adını daha önceden biliyordu." dedi. 

"ERDOĞAN GENÇLİK KOLLARINDAN BERİ MÜCADELE EDİYOR"

Sevilsin veya sevilmesin Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın öyle olmadığını anlatan Hulki Cevizoğlu "Tayyip Erdoğan'ı desteklemiyorum. Ama gerçeği ortaya koyacaksınız. Tayyip Erdoğan gençlik kollarından yetişmiş mücadele adamı. Hala mücadale ediyor. Onu durduramazsınız. Kim ne der diye  bakarsak fikrimizi ifade edemeyiz. O zaman da Sokrates olamayız. Biz aklımıza geleni soracağız, sorgulayacağız." dedi. 

ERDOĞAN İLE İMAMOĞLU'NU TABLODA YAN YANA KOYARSANIZ İMAMOĞLU SIFIR ÇEKER"

Cevizoğlu, CumhurbaşkanıErdoğan'ın siyasi tarihine bakıldığında başından itibaren mücadele eden bir adam olduğunu belirterek " Kıyaslama yapmak için bilimsel tablolar yapıyoruz. İkisini yan yana koyduğumuz zaman Ekrem İmamoğlu sürekli sıfır çıkar. Son bir seçimde kazandı diye bir başkasının bütün geçmişini nasıl yok edersiniz." dedi.

"ERDOĞAN BAKANLARLA BİLE MÜCADELE EDEREK BUGÜNLERE GELDİ"

Hulki Cevizoğlu sözlerini şöyle sürdürdü "Tayyip Erdoğan, gençliğinden beri mücadele içinde. Toplum önünde mücadele ediyor. Eski videoları ortada dolaşıyor. O fikirleri Atatürkçüler tarafından onaylanmıyor, reddediliyor olabilir. Ama gerçeği ortaya koymamız lazım. Gençlik kollarında mücadele etmiş, Milli Türk Talebe Birliği'nde mücadale etmiş, İl Başkanlığı'nda müthiş mücadele etmiş. İl Başkanı ve Belediye Başkanı iken televizyonlarda İmren Aykut gibi bakanlarla mücadele etmiş. Sevmezsiniz, kötüleyebilirsiniz, Atatürkçü değil diyebilirsiniz. Ama Tayyip Erdoğan mücadele adamıdır. İkisi de sokaktan geldi, ikisi de mücadele adamı alakası yok İkisini aynı kefeye koyamazsın mümkün değil" 

Yorumlar 96 Yorum Var
  • Mehmet Zahit 20.09.2021 15:30
    Demekki c.h.p.li olarakta doğru söylenebiliyormuş.
  • mehmet 20.09.2021 13:47
    doğru söylüyor,ama destek vermiyor buda vahim durum.
  • Ahmet Oktay 15.09.2021 15:54
    Peki senle İmamoğlunu kantara çekersek kim sıfır çeker..
  • Ahmet Oktay 15.09.2021 15:51
    Gazetecilikte piştin..şimdi döne döne lapa oldun…Yıllardır bir adım ileri gitmedin..İşi gücü olmayanlar ekranlarda yer arıyor..Aynı tipler her akşam…
  • YUSUF.İR 14.09.2021 17:26
    Sağol varol.
Daha fazla yorum görüntüle