CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in kahvehane ziyaretinde vatandaşlara hitap üslubu tepki çekti.

Seçer, kahvehane ziyaretinde bir vatandaşın kendisine meramını anlattığı sırada müdahale ederek kibirli bir ses tonuyla ortamdaki gürültüyü susturma girişiminde bulundu.

"HERKES HADDİNİ BİLSİN"

Seçer'in "Buraya kadar geldi belediye başkanı. Herkes haddini hukunu bilsin." sözleri büyük tepki çekti.

Yorumlar 61 Yorum Var
  • Hasan 17.09.2021 16:09
    Doğrusunu yaptı. Bunlar millete hizmete değil efendi olmaya talip olanlardır. Kullarını sukunete davet ediyor.
  • özkan 17.09.2021 15:55
    Lan oğlum sen okey salonuna, adamların mekanına gitmişsin. Girerken müsade istedin mi vatandaştan. Hadi orası herkese açık alan girdin diyelim, vatandaş senin dırdırını dinlemek zorunda mı? Hangi hakla hangi hukuka göre hukuk bildiriyorsun had bildiriyorsun. Vatandaşa had bildirmek senin haddine mi?
  • Mdhmet cebecioglu 16.09.2021 20:48
    Adam tam okey atıyordu ki ...
  • TAHA 16.09.2021 20:25
    Tayyip erdoğandan önce hep böyleydi zaten.Millet alıştı reise zannediyorki bu chp de öyle .tıpkı imamoğlu gibi hele bir iktidara gelsinler bakın görün bunların gerçek yüzlerini.
  • zazaki 16.09.2021 19:18
    ayıp etmişiniz koskoca başkan gelmiş ayıptır ya insan ayaga kalkar esas duruşa gecer yuh siz vatandaş sınız alt tarafı haddinizemi sizin utanmazlar...gidin kendinize ceza verin bidaha olmasın ya başkan birdaha hiç gelmez ise ne yaparsınız sefalet içinde ölürsünüz sizi gidi vatandaş sizi...başkan zaten siz çok yalvardınız diye başkan oldu sizin yaptıgınıza bakın tüh sizin gibi vatandaşa...
Daha fazla yorum görüntüle