Amasya’da dünyaevine giren damada kına gecesi eğlencesinde başından aşağı un, sirke, su, zeytinyağı ve ayçiçeği yağının dökülmesine ilişkin görüntüler büyük tepki çekti.

Amasya’da dünyaevine giren damadın başına gelmeyen kalmadı. Kına gecesi eğlencesinde önce damat arkadaşlarının yumurtalı saldırısına uğradı. Sonrasında da un dökülen başından aşağı sirke, su, zeytinyağı ve ayçiçeği yağı aktarıldı.

“ARKADAŞLARIMIN ARASINDAKİ SON BEKAR BENDİM”

Arkadaş grubunda bulunanların hepsinin düğünlerinde kameralara yansıyan benzer durumların yaşandığını anlatan damat Yasin Kermen, “Biz 15-20 kişilik bir arkadaş grubuyuz. İçlerinde son kalan bekar bendim. Hepsinin birikimi bana patlamış oldu. Yumurta sağanağıyla başlayan saldırı daha sonra un ve sirkeyle devam etti” dedi.

“BULAŞIK DETERJANIYLA 3 KERE YIKANMAK ZORUNDA KALDIM”

Sırılsıklam olmasına rağmen sabırla arkadaşlarının saldırısının sonlanmasını bekleyen 33 yaşındaki Kermen, “Bulaşık deterjanıyla 3 kere yıkanmak zorunda kaldım. Sirke, zeytinyağı ve ayçiçeği yağının kokusu zor çıkıyor” diye konuştu.

İnci Dağ ile hayatını birleştiren Kermen, düğüne katılan arkadaşları ve misafirlerinden yanan ormanların yeniden yeşertilmesine dikkat çekmek amacıyla davetiyeyle birlikte dağıtılan ağaç tohumlarını toprakla buluşturmalarını istedi.

"ALLAH AKIL FİKİR VERSİN...."

Türk ahlak ve kültürüne uymayan görüntülere sosyal medyadan "Bu ne saçmalık ne sinir bozucu bir şey. Nimeti ziyan etmeleri ayrı adamın kafasına vurmaları ayrı sinir bozucu. Allah akıl fikir versin...." şeklinde çok sayıda tepki yağdı.

Yorumlar 28 Yorum Var
  • TOPRAK 21.09.2021 21:43
    Bu insanoğlunun izzet ve şerefine yakışmayan zillet yerine, nişanlını alıp nikaha gitmek ve insanca beraber yuva kurmak daha güzel değil mi? Adet ve gelenekler insani değilse uyulmaya değmez. Kaldı ki; geleneklerimizin çoğu insan onur ve haysiyetine aykırıdır. Bir o kadar da haddi aşan masraflara katlanmak zorunda kalınır. Gelin; Hep birlikte bu saçmalıklardan ve kepazeliklerden tümüyle vazgeçelim. Atalarımızın işlediği günahları devam ettirip, onların ateşine benzin dökmeyelim. Çünkü bu adetleri başlatanların ahirette yatacak yeri yoktur. Çile ve azaplarını arttırmayalım. Gelin; İnsan olalım. İnsanca yaşayalım. İnsanca yuva kuralım.
  • zafergülten 21.09.2021 20:35
    gıda maddeleri bu kadar pahalıyken bu israftan başka şey değil....bedava birşey dökün bari,marketlerden çürümüş domates gibi şeyleri alın dökün.
  • ademoğlu 21.09.2021 20:28
    rezalet bir adet bir olayı hiç unutamıyorum meşhurdur kız istemeye giden damat kahvesine birşeyler koyarlar konyada gerçek oldu kahve içine bir sürü şey karıştırmışlar damat bunu mecburen içmiş ordan acil hastaneye kaldırmışlar ama kurtaramamışlar genç öldü
  • murat 21.09.2021 20:18
    sarı elbiseli güya entel birine benziyor. elebaşları o
  • konuk 21.09.2021 19:39
    saçmalık bu nasıl eğlence abartmışlar
Daha fazla yorum görüntüle