CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB her gün yeni bir skandalla çalkalanıyor. Belediye başkanlığına talip olurken "Kimsenin dayısı yok, liyakat var" sloganı ile vatandaşa vaatte bulunan İmamoğlu yönetimi İBB'yi yolgeçen hanına çevirdi.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti döneminde İBB'de gereğinden fazla kişinin işe alındığını ve büyük israf yapıldığını öne sürerek 13 bin 312 kişiyi işten çıkardı. İBB'de işten çıkarmalar sürerken 44 bin 995 kişi de işe alındı. İmamoğu'nun "İsraf ve liyakat" sloganı sadece sözde kaldı.

KILIÇDAOĞLU ÇALIŞANLARA SÖZ VERMİŞTİ

Seçimlerde CHP'nin aldığı belediyelerde hiçbir işçinin işine son vermeyecekleri sözünü veren Kılıçdaroğlu, "Ben, bütün işçilere namus sözü ve garanti veriyorum. Eğer kazandığımız bir belediyede, belediye başkanı haksız yere bir işçinin işine son verirse, gelecek beni bulacak. Ben onun önüne düşeceğim, onun işini tekrar eski konumuna getireceğim ve eski işinde çalışma ortamını ona yaratacağım" demişti.  Fakat CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İBB'de yapılan kıyım ve israf için tek kelime dahi etmemesi büyük tepki çekiyor. 

İBB'Yİ PARSEL PARSEL BÖLÜŞÜYORLAR

CHP yönetimindeki İBB'ye yapılan 44 bin 995 işe alımın yüzde 35'i CHP'den, yüzde 15'i İYİ Parti'den, Yüzde 15'i de diğerlerinden olduğu ortaya çıktı.

İBB'YE 5 MİLYARLIK YÜK!

İBB'de çalışan 13.312 emekçiyi "bankamatik memuru" diye yaftalayarak işten atan İmamoğlu'nun ortaklarına verdiği torpil sözünü tutmak için işe aldığı 44 bin 995 kişinin İBB'ye maliyetinin yıllık 5 milyar tl olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz gün bir televizyon programına katılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB'deki işten çıkarmalarla ilgili, "Namus sözü verdiler, İBB'de çalışan 13.312 emekçiyi "bankamatik memuru" diye yaftalayarak işten attılar ardında yerlerine 44.995 yandaşlarını işe aldılar" dedi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • taner 28.09.2021 11:59
    herşey cok güzel olacak.