AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Çelik yaptığı videolu paylaşımda, eylül ayında AK Parti'nin hayata geçirdiği projelere ve Türkiye'ye kazandırdığı eserlere yer verdi.

1 AYDA 14 PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Çelik'in yaptığı paylaşımda sadece eylül ayında 14 projenin AK Parti tarafından hayata geçirildiği görüldü. Bu projeler ve eserler arasında; AY Yıldız Projesi, AKINCI-TİHA, Yargıtay Binası, Proyem Fabrikası, Salarha Tüneli, Ankara Kahraman Kazan Yolu, Şişecam Polatlı Fabrikası, Üsküdar Otizim Merkezi, Anamur Devlet Hastanesi, Tarsus Gözne Yolu, Tarsus Sanayii Bölgesi, Türkevi, Gökpınar Barajı ve Teknofest yer aldı.

AMPUTE FUTBOL MİLLİ TAKIMININ BAŞARISINA YER VERİLDİ

Paylaşımda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın destek verdiği Ampute Futbol Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonasında elde ettiği başarıya da yer verildi.

EN DİKKAT ÇEKEN PROJELER AKINCI TİHA VE TÜRKEVİ OLDU

Projeler arasında en dikkat çekenler ise Akınca Tiha ve Türkevi oldu. Akıncı Tiha'nın envantere geçirilmesi Türkiye'yi savunma sanayiinde üst sıralara taşıdı. Bu tarihi başarı dünya basınında da oldukça ses getirdi.

Ayrıca ABD'de açılışı yapılan Tükevi Binası da yine Türkiye'nin dünyadaki prestijini artıran bir proje oldu. New York'taki BM binasının karşısına açılan bina günlerce dünya basınında konuşulan konular arasında yer aldı.

 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Kadir Korkmaz 04.10.2021 15:41
    Fabrika açın lütfen fabrika fabrika fabrika.......
  • afra 04.10.2021 13:33
    yeterli değil bakanlık bakanlık yaptığınız icraatları belgesel haline getirin. muadil yapanlarla karşılaştırın. engellemeye çalışanları ifşa edin. her ile yaptığınız hizmetleri belgesel haline getirin. insanların gözünün içine sokun ki millet görsün. halen ne yaptı ki diyenler var. bu siyasi bir parti için çok büyük eksiklik
  • Hakan 04.10.2021 13:30
    Sonuna ilave etseydiler bari : Muhalefet te son bir ayda ,hangi ülkeye mektup yazıp demokrasi dilensek, HDPKK yı alsak mı almasak mı, Bu gün hangi iftirayı atsak kime küfretsek, Seloyu mu muhatap alsak kandili mi yoksa imralıyımı muhatap alsak , tartışmalarıyla havanda su dövdüler. % 75 i öğrenci olmayan trolleri parklara döküp "yurt bulamadık "bahanesiyle eylem yaptırdılar. Satılmış monşerleriyle "Mavi Vatan diye bu 200 mile kadar uzanan alanı da kendi egemenlik alanınız olarak görürseniz, o zaman saldırgan ve yayılmacı bir algı yaratırsınız." gibi akla ziyan açıklamalar yaptırarak Yunanalılara bir destek daha verdiler. BUNLAR EKSİK KALMIŞTI BEN TAMAMLADIM.
  • Hakan 04.10.2021 13:21
    Sonuna ilave etseydiler bari : Muhalefet te son bir ayda ,hangi ülkeye mektup yazıp demokrasi dilensek, HDPKK yı alsak mı almasak mı, Bu gün hangi iftirayı atsak kime küfretsek, Seloyu mu muhatap alsak kandili mi yoksa imralıyımı muhatap alsak tartışmalarıyla havanda su dövdüler. % 75 i öğrenci olmayan trolleri parklara döküp "yurt bulamadık "bahanesiyle eylem yaptırdılar. Satılmış monşerleriyle "Mavi Vatan diye bu 200 mile kadar uzanan alanı da kendi egemenlik alanınız olarak görürseniz, o zaman saldırgan ve yayılmacı bir algı yaratırsınız." gibi akla ziyan açıklamalar yaptırarak Yunanalılara bir destek daha verdiler. BUNLAR EKSİK KALMIŞTI BEN TAMAMLADIM.
  • 421 04.10.2021 12:36
    Allah goruyor ya O yetiyor bize gerisi onemli degil.
Daha fazla yorum görüntüle