Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, katıldığı canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı.

"DÜNYADA AÇIK ARA REKOR KIRDI"

Bayraktar'ın Teknofest hakkındaki açıklamaları;

Biz arkadaşlarla birlikte iddialaşmışız kaç kişi gelir diye en yüksek söyleyen 150 bin demiş. 550 bin insan geldi ilk yıl. İkinci yıl zaten dünyada açık ara rekor kırdı. Maksadı anlamında Allah'a şükür çok başarılı oldu. Teknoloji tüketmenin en basit eylem olduğunu aslolanın teknoloji üretmek olduğunu bu mottoyla bu zincirle bu halkaları oluşturduğu bu zincirle yaptığınız zaman Milli Teknoloji Hamlesi ülkemize ve insanlığa fayda sağlar. İlk yıl da öyle bir bilinmezlik vardı. O giden süreç de çok sancılı oldu. Teker teker o paydaşların hepsine gidip bunu anlatmanız lazım. Bir kere hemen sonucunu göreceğiniz bir şey değil. Tarlayı 2-3-5-10 yıl ekeceksiniz 10 yıl sonra bir şeyler çıkacak. Ben ilk yıldan bu yana destek veren tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. İşte şimdi Türkiye'nin sınırlarını aşmaya başladık"

 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • Almanyali 04.10.2021 09:31
    Allah sizlerden ve emegi geçen herkesden razi olsun
  • Evladı fatihan 04.10.2021 09:10
    Allah seni yetiştiren annen ve babam dan razı olsun... Allah'ın rızasını herşeyden üstün gören birinin elbette yardımcısı Allah olacaktır Rabbimiz yolunuzu açık etsin inşallah
  • abdulbaki 04.10.2021 09:08
    beyim ne yaparsan yap, o güzel anana ve babana rahmet okutuyorsun. sen hem anasına ve babasına ve hem milletine ve müslümanlara hayırlı bir insansın. senin ve seni yetiştirenlerin ve sana bu fırsatı verenlerin ayaklarının altını öperim.
  • İsmail 04.10.2021 06:33
    Selçuk evlat, sen Allah'ın Türk ve İslam dünyasına bir lütfusun. Rabbim seninde çizgini bozdurmasın. Bozacaklarada imkan vermesin. Zincirleri kıran onbinlerce genç daha versin Rabbim, bu millete. Amin.