Sinop'ta 1,5 ay önce meydana gelen sel felaketinde Çayağzı Köprüsü'nün yıkıldığı anın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Kentte, 11 Ağustos'ta etkili olan kuvvetli yağışın ardından Ayancık ve Türkeli ilçelerinde sel ve heyelanlar meydana geldi, 10 kişi hayatını kaybetti. Sel nedeniyle debisi yükselen dereler taştı, cadde ve sokaklar nehre döndü. Bölgede çalışmalar sürerken, sel afeti ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Türkeli ilçesi ile Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesini birbirine bağlayan Çayağzı Köprüsü'nün yıkıldığı anlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

O anları kaydeden kişinin ayrıca "Köprü yıkıldı. Allah, sonumuzu hayır etsin, çekilin oradan. Allah'ım bizi koru. Eyvah eyvah, şu an köprü yıkıldı" dediği duyuluyor.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • bayırbucak 05.10.2021 02:07
    cihan suları taşımak için yer çekimini yenmek gerekiyor. sular aşşağı akar yukarı akmaz ..sen 100 rakımdan 600 rakıma kurak bölgeye su taşımak istersen bir enerji harcamak zorundasın buda 1 litre su için 3 litre su harcamak gibi bir şey olacaktır.
  • Murat 04.10.2021 23:14
    Burası Sinop değil Çekim Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinden yapılıyor Köprü iki ili birbirine bağlıyor Çatalzeytindeki Çamağzı köprüsü
  • Cihan 04.10.2021 20:59
    Bu yagmur sulari neden bos bos denize akiyor. Neden kuraklik bolgere gonderemiyoruz. Neden bi sekilde faydalanamiyoruz, barajlari dolduramiyoruz... O kadar zor mu ?