Boğaziçi Üniversitesi'nde yeni rektör Naci İnci'yi protesto eden eylemcilerden biri, Türk polisine 'terörist' demeye kalktı.

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. Melih Bulu'nun göreve gelmesiyle birlikte başlayan eylemler, yeni rektör Naci İnci döneminde de sürüyor.

Son olarak geçtiğimiz gün eylemciler, protestonun şiddetini artırarak Rektör İnci'nin bindiği makam aracının önünde durarak geçmesine izin vermedi.

Daha sonra yarı çıplak bir öğrenci, aracın üzerine çıkarak Naci İnci'ye tacizde bulundu.

REKTÖR İNCİ'NİN ARACINA ÇİRKİN TACİZ

Ortaya çıkan çirkin görüntülerin ardından eylemciler, akşam saatlerinde de protestolarını sürdürdü.

Okulun önünde toplanan kalabalık, sloganlar atarak polise hakaret etti.

POLİSE, 'TERÖRİST BUNLAR' DİYEREK BAĞIRDI

Grubun içinden bir şahıs polisi göstererek, "Terörist kimler şimdi görsünler. İşte teröristler burada karşımızda. Teröristler işte bunlar." dedi.

Yaşanan o anlar kameraya böyle yansıdı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük binası önünde yaşanan olaylarda gözaltına alınan 7 öğrenciden 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 5 öğrenci ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlük binası önünde dün yaşanan olaylarda Rektör Prof. Dr. Naci İnci'nin makam aracının üzerine çıkan kişinin de aralarında bulunduğu 7 öğrenci gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 7 öğrenci bugün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Savcılıkta sorgulanan şüphelilerden 3'ü tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. Diğer 4 şüphelinin ise adli kontrol kararı ile serbest bırakılması istendi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hâkimliğinde tutuklanması istenen şüphelilerden 2'sinin tutuklanmasına ve 1'nin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.  Sevk edilen diğer 4 öğrenci de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Yorumlar 115 Yorum Var
  • yakup 07.10.2021 14:51
    şeref yoksunu arsız hainler
  • veysel korkmaz 07.10.2021 09:21
    terörist diyen şahsı alacaksın merkeze vereceksin odunu bakalım kim terörismiş o zaman bakalım diyebilecekmi terörist
  • Mehmet ali 07.10.2021 09:08
    Zalime merhamet etmek mazluma zulumdür. Bu kız Ülkemden defolsun..
  • hakn 07.10.2021 08:54
    bunların tamamı tespit edilip devlet ile hiç bir bağı bırakılmamalı
  • Ülkeci 07.10.2021 08:41
    Bunlar derler her şeyi derler. Dünyada tek bunlar yaşıyor tek bunlar medeni tek bunların dediği olur vs. vs. vs. Bunlardan her şey olur ama olmayan tek şey VATAN SEVDASI.
Daha fazla yorum görüntüle