Son dakika haberi: Ağrı'da Leyla Aydemir'in öldürülmesi ile ilgili görülen ikinci duruşmada, alınan karara göre tutuksuz yargılanan 7 sanık beraat etti.

Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin davada önemli bir gelişme yaşandı. Minik Leyla'yı "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan amca Yusuf Aydemir ile beraatine karar verilen 6 sanığın, haklarındaki bu hükmün bozulması üzerine yeniden yargılamasına devam edildi.

Esas hakkındaki mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, sanıklardan Yusuf Aydemir, M.A. Aydemir ve B.D'nin “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” ve “kasten öldürme” suçlarından A.A. ile Y.A'nın bu suçlara iştirakten cezalandırılmasını, M. Aydemir. ile H.D'nin beraatını talep etti. Savcı, sanıklardan Yusuf Aydemir, M.A. Aydemir ve B.D'nin tutuklanmasına karar verilmesini de istedi.

Leyla Aydemir'in öldürülmesi ile ilgili görülen ikinci duruşmada, alınan karara göre tutuksuz yargılanan 7 sanık beraat etti.

Yorumlar 0 Yorum Var