"Ödül törenlerinde 30 ve 45 saniye konuşulur. 3,5 dakika boyunca ben arkada tuzluk gibi durdum. Merhaba yok, teşekkürler yok" diyen Karadağlı, "Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye. Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiği bir insan" ifadelerini kullandı.

Antalya Altın Portakal'da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödülü takdim etmek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yalçın, ödül töreni sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, "Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin. Bu gece benim gecem." dedi.

Daha önce "Son bir tweet atacak olsan bu ne olur?" sorusuna "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" cevabını veren Yalçın'a sosyal medya üzerinden HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gibi isimler destek verirken, Karadağlı ise bir süre sessizliğini korumayı tercih etti.

TV 8'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programının sunucuları, olayla ilgili düşüncelerini öğrenmek için yayına Tamer Karadağlı'yı bağladı.

"ARKADA TUZLUK GİBİ DURDUM"

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Karadağlı, "Bütün yorumları okudum. Yalçın'ı çok beğenirim. Ödül sırasında ilk başta ödülü vermek için hamlede bulunuyorum. Ödül törenlerinde 30 ve 45 saniye konuşulur. 3,5 dakika boyunca ben arkada tuzluk gibi durdum. Merhaba yok, teşekkürler yok" dedi.

"PERVİN BULDAN SAHİP ÇIKTI"

"Sizi eleştirenler oldu. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?" sorusuna cevap veren oyuncu Karadağlı, "Linç kampanyası başlayınca bir gün bekledim. Sonra aldı başını gitti. Pervin Buldan sahip çıktı. Demek ki kendisine başka sahip çıkanlar var.  Ben sadece sanatsal açıdan bakıyorum, politik açıdan değerlendirmedim.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ'A ÖZGÜRLÜK YAZMIŞ"

'Son kez tweet atacak olsan ne yazarsın?' diye sormuşlar. Hanımefendi "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" yazmış.

ÖCALAN'IN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ DİYENLERİ Mİ SAVUNUYOR

Demirtaş ne dedi. 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi. Hanımefendi bunu mu savunuyor?

PKK'NIN TERÖR ÖRGÜTÜ OLDUĞUNA İNANAN İNSANIM ONLARA SORMAK LAZIM

Bir anda böyle HDP milletvekilleri sahip çıktı.

Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye.

"HANIMEFENDİ DEMİRTAŞ'I SAHİPLENEN BİR İNSAN"

Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiğini bir insan."

YALÇIN, KARADAĞLI'NIN TAKLİDİNİ YAPTI

Tamer Karadağlı ile yaşadığı diyalog sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nihal Yalçın, "Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem" dedi. Yalçın bu açıklamasının ardından bir arkadaşıyla video çekerek Tamer Karadağlı'nın taklidini yaptı.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Velhasıl 11.10.2021 18:54
    Adamsın gardaşım. Boşver söylenenleri. Sabret.
  • Hasan 11.10.2021 15:39
    Senin arkanda tüm Türkiye var merak etme yürekli adam linç yapamazlar.
  • Dinarlı 11.10.2021 15:20
    Adammış adam .. Duruşuna kurban olsun alayı!!