Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından basın toplantısı düzenledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fırat Kalkanı Harekatı bölgesinde polislerimize yönelik son saldırı ve topraklarımızı hedef alan tacizler artık bardağı taşırmıştır." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'den ülkemize yönelik terör saldırılarının kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Buralardan kaynaklanan tehditleri, ya oralarda etkin olan güçlerle birlikte ya da kendi imkanlarımızla bertaraf etmekte kararlıyız." açıklamasında bulundu.

Yorumlar 57 Yorum Var
  • karabahtim 12.10.2021 12:38
    Ülke elden gidiyor, kimisininde derdi araba fiyatlarinin ve dolarin yükselmesi. Aç kalirim, evsiz arabasiz kalirim, ama vatansiz kalamam. Sonuna kadar Erdoğan, Bahceli, Yazicioğlu, Erbakan, Mustafa Kemal, Abdülhamit han.
  • Anlayana 12.10.2021 11:24
    Hayırlısı Ülkemiz için İçerdeki ekonomiyi de unutmayın
  • desesa 12.10.2021 09:28
    herşeye zam yapılıyor dolar yukseliyor bunlara care bulun paramız eridi araçlar uctu kiralar uctu lütfen size yalvarıyoruz
  • CELAL AK 12.10.2021 09:02
    sayın başkanım şimdilik boş verin dışarıya müdahale etmeyi. asıl sorun 17 milyon öğrencimizin 30 metre lik sınıflarda ders görüyorlar. geçen sene 17 milyon gençimize korona bulaşmadı çok şükür. ama şuan 17 milyon öğrencimize korona bulaşırsa Allah korusun , önlemler yetersiz kalır. siz acilen okullarda ders günlerini azaltın. yoksa çok büyük vebal altına girersiniz. okullarda hijyen çok zayıf.
  • Erdemli 12.10.2021 06:28
    ATİLLA ne güzel söylemiş ; 'Sınırlarda sorun varsa genişleteceksin' Hem Suriye hemde Irak, tüm gücümüzle yüklenelim halk zaten bizden. 1 ay içinde ne coni, ne ayı nede terör kalır.
Daha fazla yorum görüntüle